reklama

Lipiec 2011

witajcie mamuśki.. ja z rana też życzę miłego dnia:)

mnie w nocy na przemian budził mąż (chrapaniem) i ból brzucha z lewej strony:( teraz mam troszkę stresa, bo niestety mały jeszcze się nie odzywał.. za to miałam fajny sen (pierwszy raz od dawna) - śniło mi się, że urodziłam bliźniaki:szok: ale fajnie było je mieć..

reklama
Dzień dobry:)
ja po śniadanku, robię kolejne wietrzenie szaf:) cel- Allegro.
Po wczorajszej zabawie z tworzeniem wizerunku dzidzi miałam sny z moją córą- śmiesznie wyglądała z nosem taty:)
MIłego dzionka:)Będę zaglądać....

Dzień dobry dziewczyny i maluszki!

U mnie dzisiaj za oknem pochmurno, ale co tam;) Noc miałam dobrą, nic mi się złego nie śniło i nic mnie nie bolało;) Dawidek się w nocy ruszał, teraz też daje o sobie znać, więc jestem spokojna:)

Mailuj, Tobie również miłego:)

Konwalianko, pewnie maleństwo odpoczywa:) Sen fajniusi:)

Marzenko, to ja staram się jak najwięcej spać, żeby mi dzień szybko minął;)

Sestinko, ja swoją szafę najpierw porządnie wywietrzyłam, a teraz zapełniam;)

Marzenko, Sestinko, Hanami, Morgenrood, Patrycjaa, Heledorka, gratuluję wkroczenia w III trymestr! Najwięcej z nas ma termin na 15 lipca;)

I dwie Majóweczki się wczoraj wieczorem rozpakowały! Jeszcze tylko czerwiec i MY!!! :)

Ostatnia edycja:
I dwie Majóweczki się wczoraj wieczorem rozpakowały! Jeszcze tylko czerwiec i MY!!! :)

Weź nie strasz! :szok:

U nas troszkę się pozmieniało odkąd ostatnio pisałam tutaj. Jedne zmiany na lepsze, inne na niby gorsze się szykują, no ale się to zobaczy jak wejdą w życie i o ile wejdą.
Na razie pogoda nie sprzyja, a ja już tak bym chciała żeby było słonecznie...

witaj psotko, faktycznie - czytałam.. jaki z tego wniosek? Już w czerwcu trzeba być gotowym na każdą ewentualność:)
u mnie też pochmurno;/ powoli szykuję się na wizytę u lekarza

Także gratuluję mamusiom wkroczenie w III semestr - teraz już z górki :-)

witam lipcoweczki:-)ja juz nie spie od 7, mialam ciezka noc snilo mi sie ze skonczyly mi sie witaminy i nigdzie nie moglam kupic, budze sie a tu boli brzuch mialam twrady jak skala:-(
Psota jak tak samo jak Ty stram sie w dzien spac zeby czas zlecial:tak:
Konwalianka maly pewnie odpoczywa;-)a tak jak piszesz trzebya byc gotowym na czerwiec, ja zwlaszcza bo teraz niby mam termin na 30:szok:
Maliluj, Sestina, Marzenka,Aneta witam:-)

witam witam:)
I także gratulacje -
Marzenko, Psotko, Hanami, Morgenrood, Patrycjaa, Heledorka i te mamuśki co w ostatnich dniach wkroczyły w III trymestr:)
Natalia jakby to wczoraj czuła że znowu "starsza"- fikała, kopała, czułam jej przemieszczające się ciałko pod skórą...niesamowite...

reklama
Aneta, ja nie straszę, takie są fakty;)

Konwalianko, masz rację, trzeba się w maju wziąć za wszystko:)

Anulko, ale już Cię nie boli? To przesypianie mi bardzo pasuje;)

Sestinko, dziękuję:* Dawidek też się tak dziwnie przesuwa, ale to cuuudowne uczucie:)))

Marzenko, no to ja nie mam tego problemu, przykladam łepek do podusi i mnie nie ma;)

Właśnie miałam sobie iść zrobić śniadanko, podnoszę doopcie z łóżeczka, a tu niespodzianka, śniadanko już przygotowane i czeka na mnie, tylko inka wystygła;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry