reklama

Lipiec 2011

Wpadłam jeszcze wieczorkiem
danuska Pol mówi ciągle o tych bliźniakach a ja myslę, że dostaję w doopę za marudzenie o braku objawów:-D:-D
margeritta kciukasy, zeby rano było czysto:-)
zuzu:-D
Corin mniam pierozki
Witam nowe dziewczyny, których jeszcze nie zdązyłam poznać. Obiecuję, że jak skończą się mdłości i inne cholerstwo będę z wami pisać więcej.

reklama
Wisienko przed tobą pewnie jeszcze max 3 tyg mdłości (&&&&&& oby krócej) a mnie sie dopiero zaczynają. Pamiętacie jak marudziłam i się martwiłam, że nie mam objawów? Od 4 dni codziennie mnie mdli. Jazda zaczyna się między 13 a 14 i trzyma póki nie zasnę :(

Margerita &&&&&&&&&& daj znać rano co i jak

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie:)
wlasnie jakies 2 tygodnie temu dowiedzialam sie ze jestesmy w ciazy po in vitro prawdopodobnie z blizniakami, a nasz termin porodu to 26 lipeir.Corin widze ze jestesmy w tym samym tygodniu i dniu ciazy:)
Zawitalam do Was bo jest to moja pierwsza ciaza i nie wiem jak sie do konca do tego przyzwycziac.Chcialam poczytac o dietach , jak dobrac ubrania ciazowe0bo to mnie trapi.
Jeszcze raz witam cieplo

Hej dziewczyny!
Witam wszystkie nowe mamuski!!!
Margerita, super ze juz lepiej i masz czysto!
Corin.....mmmm pierogi!!!
Wisienka...a Ty sobie lez ile wlezie i niech te mdlosci juz przejda...

Ja tez mam mdlosci, zwlaszcza po poludniu. Nadal mnie odrzuca od warzyw a chce mi sie rzeczy typu pizza, ziemniaki, chleb....
Poza tym od paru dni mam taki inny kolor sluzu, taki jasnobrazowy...poszlam nawet do lekarza ale mi powiedziala doktor ze nic sie nie dzieje... Troche sie jednak martwie bo wczesniej sluz byl innego koloru...no ale skoro ona tak mowi...

Wiecie, ja tez za tydzien lece do Polski i tez sie troche obawiam - ale wedlug tego co slyszalam i wyczytalam, jesli jest wszystko ok na badaniach, nie ma zbytnich przeciwskazan. Jak myslicie, przez bramke lepiej nie przechodzic prawda..?

Podaje link do fajnego artykulu na necie o lataniu w ciazy:

Ci��a a podr� samolotem :: MediWeb.pl

Ide spac po dzis sie nalazilam po pagorkach po sniegu i mnie scina juz!
Pozdrawiam Was wszystkie weekendowo!

Hej dziewczyny!
...
Wiecie, ja tez za tydzien lece do Polski i tez sie troche obawiam - ale wedlug tego co slyszalam i wyczytalam, jesli jest wszystko ok na badaniach, nie ma zbytnich przeciwskazan. Jak myslicie, przez bramke lepiej nie przechodzic prawda..?
...

O co chodzi z tą bramką hanami? Czemu nie przechodzić? Wyczytałaś gdzieś, że to może zaszkodzić dzidzi? A wogóle można nie przechodzić?

lady87- glowa do gory, a moze ciaza jest po prostu mloda? U mnie tez dlugo nie bylo widac pecherzyka, dopiero ostatnio wybilo cos, co "sugeruje" jak to powiedzial doktor pecherzyk. A jak z Twoim beta?
Corin, grabkowa, hanami- bardzo Wam dziekuje za pocieszenie przeczytalam ten artykul i troche sie uspokoilam, w koncu ja tam w zadne busze sie nie zapuszczam, a zwyczajnie lece prosto pod dom rodzicow :) oj mam nadzieje, ze lekarz mi pozwoli uff, tym bardziej, ze tam czeka na mnie moj endokrynolog, ktory co prawda wyniki juz widzial, ale chce mnie zobaczyc osobiscie (pewnie by zgranac pieniazki na swieta ehh), a wlasnie, o co chodzi z ta bramka?

Wlasnie czytam, i bramka- wykrywacz metali nie ma promieni rentgena, tymi promieniami przeswietlaja tylko bagaze, czy to prawda?
http://eyeliner.pl/2008/07/04/podrozowanie-w-czasie-ciazy/

Ostatnia edycja:
Też czytalam o bramkach, ale potem dowiedziałam, że nie są bardziej szkodliwe niż komputer. Przed kompem przeciez trochę siedzimy a przez bramki przechodzimy w sekundę ;)

Witam się w niedzielny zimowy poranek :-)

U mnie mdłości od rana, ale mija mi tak koło południa, a pod wieczór znów trochę mdli. Opryszczkę posmarowałam na noc mascią cynkową i już ładnie pękła, więc będzie się goić. Mam nadzieję, że nic się mojej dzidzi nie stanie :zawstydzona/y:

małekropki, witaj wśród nas :-D Cieszę się, że Ci sie udało :-D

wisieńka,
moja koleżanka miała bardzo silne wymioty, aż do tego stopnia że wylądowała w szpitalu (wymioty były non stop), nie mogła nawet samochodem jeździć. A w szpitalu była po to, aby się nie odwodnić. Dzidziuś urodził się JEDEN :-)
Chociaż też słyszałam, że silne wymioty mogą wskazywać na ciążę mnogą :-D

kkasiulka, dzięki za słowa otuchy :-D ja się martwię, bo jedni piszą że opryszczka wargowa nie wpływa na dzidzię, jak się ma ją po raz kolejny, inni, że wpływa i jest groźna, a jeszcze inni że tylko ta narządów płciowych wpływa. Więc już nie wiadomo kogo słuchać:szok: Jutro wybieram się do gina.

reklama
Witam sie niedzielkowo. No ja to nie wiem co z tymi opryszczkami, też słyszałam o płciowej a nie na ustach... ale ja juz głupieje ze duzo czytamy czasami, lepiej sie spytać gina i po sprawie a nie sie denerwujemy... ja dziś mialam ciężką noc. Budziłam sie czesto, jakies koszmary miałam bo jutro usg... moze to z obaw itp. Oby jutro nie padało na lubelszczyźnie trzymajcie kciuki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry