Wisieńka
Fanka BB :)
Witam was porannie. Troszke dzis mi lżej.
monia ja mysle, ze jeden bo był jeden na usg ale Pol się napala
Mnie bardziej mdli i szarpie a wymiotuję 2-3 razy dziennie i staram się duzo pić. Mam nadzieję, ze to już końcówka tych mdłości
zuzu trzymam kciuki za jutro
Co do latania i bramek to nie mam pojęcia i nie jest to mój temat, niestety nie pomogę ale jeśli chodzi o opryszczkę na ustach to ja miałam taką na początku ciazy i pytałam gina. Powiedział, ze nie ta tylko na narządach zagraża dziecku i mozna na usta stosować miejscowo maści na opryszczkę.:-)
monia ja mysle, ze jeden bo był jeden na usg ale Pol się napala
Mnie bardziej mdli i szarpie a wymiotuję 2-3 razy dziennie i staram się duzo pić. Mam nadzieję, ze to już końcówka tych mdłościzuzu trzymam kciuki za jutro
Co do latania i bramek to nie mam pojęcia i nie jest to mój temat, niestety nie pomogę ale jeśli chodzi o opryszczkę na ustach to ja miałam taką na początku ciazy i pytałam gina. Powiedział, ze nie ta tylko na narządach zagraża dziecku i mozna na usta stosować miejscowo maści na opryszczkę.:-)
i reszcie dziewczyn które na dniach mają wizyty oczywiście też zycze oby były jak najmilsze:-) Ja osobiście mam jutro zobaczymy co tam u maluszka i u krwiaka słychać
nadal brudze na beżowo raz mniej raz więcej ale jakoś sie juz tym nie przejmuje bo ile to mozna .Wyczytałam gdzieś ,że to krwiak zlatuje hmmm zobaczymy oby juz go tam nie było. A co do samopoczucia to nie jest najlepsze mdłosci są ogólnie tak sie rozleniwiłam ,że do wc nie chce mi sie wstac
i teraz to opłacało się wstawać :-) Własnie zamówiłam list od świetego MIkołaja dla córki, mam nadzieję, że się ucieszy :-) Bo sama swój napisała. Trzymam @@@@za wasze wizty. Margaretko miło Cie widzieć :-) A teraz bez krwiaka dzidzia będzie mogła spokojnie rosnąć. Całuję Was mocno