Aneta_85
Fanka BB :)
Witam lipcóweczki :-)
Dzisiaj w nocy też nieciekawie mi się spało. Jak przed kilkoma tygodniami budziłam się co i rusz, do tego jeszcze mnie ręce swędziały - mam alergię co objawia się właśnie swędzeniem dłoni, różnymi czerwonymi wykwitami itp. Więc najchętniej położyłabym się i pooglądała filmy, ale jak na razie nie mam żadnego.
a takie spanie to nie spanie..
Dzisiaj w nocy też nieciekawie mi się spało. Jak przed kilkoma tygodniami budziłam się co i rusz, do tego jeszcze mnie ręce swędziały - mam alergię co objawia się właśnie swędzeniem dłoni, różnymi czerwonymi wykwitami itp. Więc najchętniej położyłabym się i pooglądała filmy, ale jak na razie nie mam żadnego.
ale zimno nie jest ,ale przepowiadali ze ten tydzien ma byc cieply i sloneczny,oby.ja to tak w te pare dni bende sobie pomalu sprzatac,firanki wlasnie sie piora ,i mam zamiar umyc sobie okna ,chociaz moj tomek kategorycznie mi zabronil no ale kto to za mnie zrobi ,niemam nikogo do pomocy oprocz Tomka ale on zasugerowal sie ze on umyje ale kiedy jak on pozno wraca wiec ja sobie na spokojnie pomyje .ale najpierw ide do fryzjera:-)balkan a mi sie ostatnio snilo ze bylam w kosciele i tak sie spieszylam potem do domu bo ksiadz mial przyjsc,a ten dom moj to byl pomieszany bo troche moj dom ,troche szpital i jakis pokoik kolezanki ,a apropos spania to jakos ja wczoraj tez niemoglam zasnac ,ale sie wyspalam jakos nawet.tak patrze na swoj suwaczek ,i mam pytanko od ktorego tygodnia zaczyna sie 7 miesiac czyli 3 trymestr ?
jakos ten jezyk do mnie nie przemawia, wole klimaty srodziemnomorskie.:-)