reklama

Lipiec 2011

zapowiada się sporo wizyt w tym tygodniu trzymam kciuki!
ja mam następną dopiero po weekendzie majowym...:-(ale gin mi zapowiedziała, że od tej wizyty już będziemy się widzieć co 2 tyg:happy: a nie co miesiąc

a mnie wzięło dziś na zakupy ciuchowe dla mnie... zrobię się na bóstwo i ruszam w miasto, może upoluję coś fajnego wiosennego na święta:-)

reklama
Cześć dziewczyny i maluszki :*:* ja tylko na chwilkę chciałam Wam życzyć mokrego dyngusa i udanych .świąt,bo pewnie w ciągu tygodnia mnie już w ogóle nie będzie :*:*:*:*
Przeczytałam,że piszecie o ruchach moja mała jest dużoo powyżej pepka bo obija mi żeberka strasznie :-D aż boli :-D nie wiem jak leży,bo ostatnio nózki miała na pęcherzu moim a teraz może już się obróciła :tak: ruchów nie liczę bo szaleje więc jestem spokojna na zapas problemów sobie robiła nie mam zamiaru :-D upławy też mam i to dużo ale wkładek nie używam,bo nie lubię wole majtki zmieniać,,,a co infekcji czy depilacja ma coś do tego nie wiem na moim przykładzie powiem,że nie nic nigdy nie miałam a nie zostawiam tam nic bo nienawidzę... no to cmokam Was mocno i bawcie się w święta dobrze i jedzcie ile się da ... :*:*:*:*
Mało zaglądam powiem Wam szczerze,bo jestem wtedy spokojniejsza nie czytam o lekach infekcjach chorobach czy czymś podobnym i mam fantastyczne nastawienie do reszty tygodni ciąży i porodu ;) buźki

dokładnie wydrusia:)
anula imię u nas było od początku wybrane, bo po prostu wiedziałam, że będzie chłopak, z dziewczynką byłby problem, no ale go nie mamy póki co.. w sumie to wybór męża, a że mnie się podoba, to ma chłopak satysfakcję, że on wybrał:P
fajna ta sukienka sestinko, nawet w moich okolicach, na tej wadze zakładają, że do porodu pójdę z 70 kg!

Ostatnia edycja:
witaj orchidea ale przecież my tu nie tylko o chorobach... ja mam wrażenie, że głównie jednak o miłych rzeczach gadamy :rofl2:
dzięki i tobie też radosnych świąt!!!

Wydrusia zartuje:-D
Ja po 1 usg mialam nadzieje ze jeszcze sie zmieni ale nie i teraz mi bez roznicy wazne zeby zdrowe;-)
Orchidea wesolych swiat;*
Konwalianka ja bylan nastwaiona na ziewczynke i imie bylo a na chlopca moj sie nastawil i chcial Szymon co mi sie nie podoba a ja Maciek i tezrba bylo dojsc do porozumienia:tak:

Orchi wesołych świąt
sestinka no moze się zmieścisz w święta ale po świętach...:-D Ja nie patrze na te wagi bo ja znów mało tyję i jeszcze bardziej się deneruję.
Idę nastawić mięsko do pieczenia:-)

reklama
sestina śliczna kiecka!!!! baaardzo w moim stylu :-) może coś dzisiaj podobnego sexi dzisiaj upoluję
wisienka ja też jestem lekko poniżej dolnej granicy tych norm , ale każde ciało przecież inaczej reaguje - ważna jest waga dziecka, a jeśli ona jest ok, to reszta też

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry