reklama

Lipiec 2011

Aniu ja juz o tym nie mysle bo jak mialabym myslec o tym ile przytylam to popadlabym w depresje ...
Mam to w nosie ... moj Cel urodzic zdrowego SYNA a o swoj nadmiar ciala bede sie martwic po ciazy !
Teraz mam inny CEL NAJWAZNIEJSZY zreszta

reklama
NIka i co z tego ze tyle przytylas? moze teraz juz nie bedziesz tyc tak szybko, ja mysle ze skoro potrafilam tyc 3 kg miesiecznie to widocznie tak musi byc, a nawet sie nie obzeralam do oporu, jadlam normalnie, wiec olewam juz ten fakt.
A tak na marginesie, najbardziej potrafia komentowac osoby, ktore nigdy w ciazy nie byly badz te, ktore w jej czasie przytyly 50 kg, z czego zostalo im 20 i sie musza podbudowac na duszy, ze nie sa same :-D takze olewka totalna

Weronika i racja kurcze gadaja a ciekawe jak same beda wygladaly...
Emka wlasnie nie mam pojecia od czego to zalezy moze slabszy organizm?ale az tak?:szok:
Ania mi tez ciezko ale dzidzius wazniejszy:-)

Hihihih Kochana ja mam metode lusterko stosuje :P ... oj kombinacje rozne... ale troch po omacku troche lusterko ale wiem ze idealnie ta depilacja to nie wyglada:P ale co tam ...a nogi fiu fiu kochana ... to tez do latwych czynnosci juz nie nalezy:P Czasami nogi goli mi małz ... :P

hej kobietki,
ja zakupiłam na Swięta farbę w piance do włosów i tez się odświeżam:) a co do intymnej depilacji- nie uzywam teraz kremu ani golarki bo Bóg wie co bym tam miała hhehe ale taki trymer co jest przy maszynce do golenia męża- od zostawia tak ze 2 mmm włosków wiec nie swędzi

ja też już usiłowałam z lusterkiem, ale kiepsko mi to wyszło..w łazience mam jeszcze takie światło, ze hej! już zapowiedziałam Pawłowi, ze musi zacząć mi pomagać, ale teraz chyba się boi trochę:) Nogi jeszcze daję radę..

Wy o tych kilogramach, a mnie bardziej martwi cellulitis - na pośladkach i udach - masakra!

reklama
Jestem wlosy zrobione ciekawe czy plam nie zostawilam:-D
Jakos poszla depilacja wszedzie w koncu jutro mam wizyte:-)
Pojawily mi sie pierwsze malutkie rostepy na udach:szok: a to wlasnie tu najmniej przytylam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry