reklama

Lipiec 2011

ja też już usiłowałam z lusterkiem, ale kiepsko mi to wyszło..w łazience mam jeszcze takie światło, ze hej! już zapowiedziałam Pawłowi, ze musi zacząć mi pomagać, ale teraz chyba się boi trochę:) Nogi jeszcze daję radę..

Wy o tych kilogramach, a mnie bardziej martwi cellulitis - na pośladkach i udach - masakra!
Konwalianka TO NIE JEST CELLULITIS !!!! :) Rybko to jest nadmiar wody w organizmie zaloze sie zse jak urodzisz .... pusci woda...masz duzo wodyyy w sobie i stad zludzenie ze to cellulitis
Anulka a na udach to mi sie rozstepy tez pojawily... :/ i na piersiach to juz nie wspomne .. MASAKRA .. ale na udach tez mam takie malutkie bardzo ale jednak sa ...
Sluchajcie a co do farbowania wlosow to mozna ? Bo ja sie tak balam i ... w sumie nie farbowalam nigdy na inny kolor jak lblond bo ja w sumie sama mAM BLOND YTLKO ROBILAM SOBIE ZAWSZE JASNIEJSZE ... a jak mozna to moze jutro sobie strzele to lepiej sie poczuje

reklama
Witajcie, nadrobilam co nieco co tam u was. U mnie piersi moze 2 rozmiary i to nie wiem czy skoczyly.... siarę mam juz od 2 mc ale gin kazal brac na to wit B6 teraz magne b6.
Katerina ja bylam w pon na wizycie i usg i z szyjki 39 mam 33mm. Lożysko w trzonie na scianie tylnej i II stopniu dojrzalości. pożniej poszlam znów do gabinetu i zalozyl mi pessar <krązek taki na szyjkę> i mam juz się oszczędzać także aqua już poszlo w odstawkę do szkoly jeszcze chodzę ale juz jest wolne do przyszlej srody wiec nic juz nie robię. Mąz pomyl okna firanki zawiesil i jest nararzie ok i tez mialam i mam brzuch miękki szyjka zamknieta dzidzi ok przeplywy krożenie ok waga miesci się dzidzi rośnie... a jednak mamo obawy no i nospa 2 razy dziennie. Teraz już bede odpczywać ile się tylko da!! Szymcio ważniejszy rusza się i ulożenie jego na poniedzialkek bylo podlóżne glowkowe wiec chyba dobrze tak?? tylko to lozysko mnie nie pokoi ze w trzonie wiec juz nie wiem, ale czytalam ze po 30 tyg moze sie samo podniesc a tym bardziej ze ja ciagle chodzilam a teraz juz leceć bede nic w domku nie bede robić ani w pracy cięzkiego... ech...
Pozdrawiam was wszytskie i Witam tez nową mamusię.
Co do staników to jakos nie mam weny myślec o nich heeh i zrobie jak jedna pisala ze w polowie czerwca kupię i ciut luzny bo jak nawal bedzie mleczka... heeh a teraz siedzę sama, mąż w pracy ale jutro wkońcu caly dzięń razem.....
Co do świąt ech.. nie mam weny raczej bedziemy sie stolowac u rodziców jednych i drugich maz pracuje wiec zbytnio nic nie szykuje....
aaaaaa i gin kazal mi zrobić badanie na cholestazę... bo czasami oznaką jest swędzenie nóg rąk brzucha itp a czasami jest utajona... mówil ze mial taki przypadek w 35 tyg sie okazalo ze plód martwy ze ta zólc wnikla.... ale nie straszę.... bo zawsze sa jakies przypadki!
Ide coś zjesc cmoki

Weronika mozna malowac ja na pocztku sie balam i 1 raz w 5 mies pomalowalam a teraz drugi ale beda jaja jesli nie wszedzie umalowalam:-D
Zuzu odpoczywaj a lekarza trzeba chwalic za to ze zapobiegliwy:tak:

Weronika, mam nadzieję, że masz rację..bo dzisiaj się już poryczałam przed Pawłem z tego powodu:)

zuzu
u mnie lekarz jeszcze nie badał łożyska - hmm.. a cholestazę to owszem warto chyba zrobić, wspominałam o tym..w sumie i mnie by się przydało

Anulka wlosy to jeszcze pol biedy mozna poprawic ale ja jak sie uczylam na kosmetyczke a uczylysmy sie malowac brwi henna to do konca zycia nie zapomne miny kolezanki ktorej zrobilam henne hehehehe wygladala jak SOWA CZARNE LUKI jak z rodziny Adamsow :| potem tarlysmy cytryna ale to nic nie dalo wtedy sama ryczalam z nia a dzisiaj mi sie tak z tego chce smiac ! Konwalianko ... na 100% zobaczysz wszystko "pusci" jak urodzisz... do tego czasu sprawe zalatwiala miesiaczka a teraz.. mnoooooooostwo wody gromadzi sie pod skora... na pewno to nie celulitis :)
I ja dodalam swoj brzuchol do galerii :P

Ostatnia edycja:
Weronika wlosy sie da ale i tak od prostownicy sa zniszczone wiec wolalabym juz za szybko nie malowac:tak: nie no akcja niezla teraz mozna sie smiac ale wtedy...juz widze mine kolezanki ja bym ryczala jak glupia, moja siostra uczy sie n fryzjerke i tam jaka takie przygody z wlosami:-D

Doczekalam sie tostow:-)

Przegladam imion dla dzieci i znalazlam to:
"Poszedłem więc do USC zarejestrować maleństwo. I tam takie typowe pytania data urodzenia itp. W końcu dochodzi do imion. Na drugie wiadomo Katarzyna. A jak na pierwsze ? I doszło do mnie, że NIGDY SIĘ NAD TYM NIE ZASTANAWIAŁEM! Szybkie myślenie (żona chciała żeby nadać jej Weronika, ale mnie się jakoś nie podobało) i nagłe OLŚNIENIE! Miałem w młodości (lata 80-te) RADIOMAGNETOFON RM-405 MARTA. No i na pierwsze imię ma MARTA. Gdy jej to dzisiaj opowiadam to na pocieszenie dodaję, że w tamtych czasach były jeszcze magnetofony m.in. FINEZJA, KASPRZAK i niech się cieszy iż wtedy to nie przyszło mi na myśl."
I wez tu wyslij faceta:-D

HHHh niezle Aniu zobacz metamorfoze ... :P w galeriach brzucholi "normalnie łabedziem byc " nie to ze sie przejmuje :p noooo moze troche heheheh
moto_0207.jpg a tutaj Pedzel daje Wam Soczyste buziaki w brzuszaki !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry