reklama

Lipiec 2011

reklama
Ja lubie lezec na plecach i patrzec jak mi sie brzuch rusza:) a moja mala jest teraz na takim etapie, ze czuje ja w dwoch miejscach na raz-z jednego i drugiego boku, jakby sie przeciagala albo cos:) Czasem walnie tak mocno, ze az dech zapiera, ale rzadko wiec wybaczam:p

Dzien dobry :)

Kurcze z kazdym dniem przybywa "skracajacych sie szyjek", az sie zaczelam zastanawiac czy nasze forum nie powinno sie tak nazywac zamiast "lipcówek 2011" :-D A tak na powaznie to zaczelam sie bac, ja dowiedzialam sie o swojej szyjce dwa dni temu, a od tego czasu dwie z nas dołaczyly do "mam lezacych", a psotka w szpitalu.. Kurcze, co to sie dzieje... :baffled::-(

Buziaki dla Psotki i Dawidka, bedzie dobrze, na pewno. :*
Maqnio - super ze juz jestes :tak:
Anula trzymam kciuki za wizyte ;-)
Corin, nie smutaj sie. Humor i dobre samopoczucie na pewno szybko wrócą.

U mnie katar przechodzi, ale zaczelam strasznie kaslac :dry:

A tak mialam juz kilka razy zapytac ale ciagle zapomninalam - ostatnio nie bywalam regularnie i dopiero kilka dni temu zorientowalam sie ze u Wydrussi jest jednak Lilianka a nie Miłoszek - jak to sie stało?! :-p:-)

emka podczas zwykłego badania nie zmierzą co szyjki, bo musiałby tam lekarz miarkę włożyć ;-) tylko na usg, może już miałaś mierzoną, zapytaj przy nast wizycie

aaaa to dzienx za wyjasnienie :-D ja to ciemna jestem z tego powodu ze mi na badaniach USG nic kompletnie nie tlumacza ani nie opowiadaja co robia w danym momencie, stad ta moja niewiedza, a mi tez ciezko sie jest pytac o wszytsko bo po prostu sie na tym nie znam.
Ale masz racje, podpytam na nastepnej wizycie :-)

Maqnio witaj kochana :* dobrzez e Rozia sie trzyma, wiedzialam ze to musialo byc przez zmiane pozycji, no bo jakze inaczej :-) a to niedobre dziecie no, tak nas straszy caly czas. A z tym oddzialem to tez niezle ci dowalili haha chyba mozna zglupiec od tego darcia. Co swoje to swoje, ale obcych tyle sluchac to przesada.

Wczoraj bylam z D u znajomych, Real Madrid wygral z Barcelona puchar :-D tak sie cieszylismy z zaskoczenia Barcy ze przegrali ze nawet sobie nie wyobrazacie. Jednak Cristiano Ronaldo wymiata :-D

Wisienko jest za! zalozmy watek z esami i jakimis powiadomieniami jesli z ktoras dzieje sie cos zlego, tylko zeby nie bylo to tak, ze ten watek znowu przeksztalci sie w watek z masa komenatrzy i ponownie wazne informacje w nich zgina. CHodzi o to zeby bylo przejrzyscie i latwo, bo jesli ktoras z nas jeden dzien nie wchodzi to ciezko jest dowiedziec sie co sie stalo przy takiej ilosci zapisanych stron.

keterina u wydrusi po prostu lekarz sie pomylil, mozliwe ze mala miala pempowinke pomiedzy nozkami i wygladalo jakby miala siuska :-D choc do momentu kiedy sie nie urodzi nie uwierze :-D

Ostatnia edycja:
em_ka a mi wczoraj lekarz powiedział z kolei, że zwykłym usg długości szyjki się nie sprawdza, i dlatego dodatkowo robił dopochwowe usg i tam mierzył. Ale jakoś innym dziewczynom sprawdzają więc nie wiem.

witajcie
psotka w szpitalu, trzymaj sie dzielnie tam i nierozpakowywuj przed 38 tygodniem
widze ze robi sie goroaco u nas, szyjki, skurcze daja o sobie znac
maqio dobrze ze juz jestes z nami, co to za pomysl na porodówce klascie nie było miejsca na patologii??
a ja dzis mialaam sen ze urodzilam w 30 tyg, wody mi odeszly a lekarze zastanawiali sie jak mam rodzic naturalnie czy cc, to im mowie ze cc bo lekarz prowadzacy tak mowil a oni w smiech to ja w nogi biegalam po szpitalu i szukalam swojego lekarza i tak myslalam nastepny wczesniak i sie zastanawialam we snie ile bedzie wazyl moze z 1,5 kg i ile bedzie musial spedzic w szpitalu zanim osiagnie wynagana wage
obudzilam sie w strachu, maly akurat sie nie ruszal dziwne uczucie
ja dzis upieklam babki marmurkowe, spod pod pijaka i mam dosc caly czas na nogach
a rano powtorzylam glukoze na czczo, zaraz malz wroci z wynikami mam nadzieje ze bedzie ok

Jestem spowrotem .
Tak źle się poczułam, ze dzwoniłam do Pawła, ze ma wracać bo ja umieram.:zawstydzona/y:Miałam straszne kołatanie serca, latały mi ręce i nogi, zbladłam, zawroty głowy, mdłości i taka słabośc, ze wstać nie byłam w stanie. Połozyłam się z nogami do góry, zasnełam i przeszło teraz ale w miarę bo nie jest idealnie. Co to mogło być??????????????????????????:szok::szok:
Maqnio myslę, że oni cię ćwiczą przed porodem, ewentualnie chcieli cię nastraszyć żebyś się nie wazyła więcej wracać.Dobrze, ze u Psotki z Dawidkiem oki
Basieniak mój tez mierzył mi dopochwowym więc nie wiem jak to jest
emka ja pisałam do Helodorki żeby przykleiła taki watek bo wtedy jest zawsze na górze i właśnie bez komentarzy. Komentarze mogą być tutaj a tam w ramach wsparcia można nacisnąć Dzieki. Zobaczymy może wpadnie wieczorkiem

Wisienka :szok: nie mam pojecia co to moglo byc :baffled: mozliwe ze przez cisnienie albo po prostu taka chwilowa niedyspozycja. Ja czasami mam takie dziwne samopoczucie, tak jakby krecenie sie w glowie i to bez powodu. Wtedy staram sie polozyc albo Nesce wypic. A tak na marginesie to mnie nic nie zdziwi w ciazy, czasami sa takie extremalne dolegliwosci ze az trudno w to uwierzyc :-) uroki ..

reklama
mnie tez się wydaje, że w ciąży wszystko się może zdarzyć.. tam taka burza hormonów, że szok:) Ważne wisieńko, że już jest dobrze

wydaje mi się, że w tamtym wątku tylko ese-mesy i newsy..bo znowu się zaśmieci wątek :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry