reklama

Lipiec 2011

Hej monia ja to już jakos od tyg mama bardzo słabe mdłości a dzidzi się rozwija wiec jak piszą kobietki nasze każda jest inna i inaczej przechodzi. Dzis rano nawet zjadłam juz i w miare fajnie się czuje. Boję sie tylko myć zęby ze nie bylo jak ostatnio...... Więc mnie zemdli od czasu do czasu, zauważyłam ze jazda samochodem mnie nuży i jest mi niedobrze jak dlugo się jedzie <tak miałam w pon podróż ponad godzinka> no i zapachy to fakt. Miejmy nadzieje ze szybko przejdą a w szczególności życzę Wisience bo ona strasznie się meczy od samego prawie początku! Cmoki i pomalu idę myć gary z kolacji i sniadanka i się bede zbierać do pracki! Pozdrawiam!

reklama
zuzu2, monia_26 dzieki za wsparcie, nie ukrywam ze troszke mnie martwi ta praca serduszka i to ze tak dlugo wpatrywal sie moj gin w ekran zeby tam cokolwiek zobaczyc, a mowil ze we wczesniejszej ciazy juz sie widzi takie mocne pykanie, jednak to juz prawie 8 tydzien. Ale tez pocieszam sie ze moze potrzebuje te 2 tyg na unormowanie sie wiec jestem dobrej mysli. A nie wiem od czego zalezy to ze mialam mala macice przed ciaza.. chyba i tak i tak sie musi rozciagnac wiec jakie to ma znaczenie :D juz sie brzuszka doczekac nie moge bo na razie to widac, ale moj brzuszek ktory mialam przed ciaza :-D oj jak ja juz chce sie z moim D. zobaczyc, jeszcze 3 tyg do wyjazdu ohhh... <3 jak zobaczyl to USG to powiedzial ze dzidzi do mnie podobne hahaha pewnie nawet nie wiedzial jak ma na to patrzec :-D no ale wybacze mu, trzeba faceta przygotowac ^^
kurcze nazarlam sie paluszkami sezamowymi z samego rana bo nawet nie mam ochoty na sniadanie (a dziwne) i chyba uzaleznilam sie od BB xD

Witajcie, jakis czas nie zaglądałam na forum bo mam remont w domu i nie miałam jak wejsc do pokoju ale nadrobilam zaległosci.
Zauważyłam ostatnio ze strasznie wywaliło mi brzuch, to 10 tc a mam brzuch jak w 5 miesiącu, ale waga mi bardzo nie skoczyła, czyżby to macica tak rosła, dziwne, macie cos akiego moze? Czy to moze miec związek z tym, ze jestem troszke przy kości? Moja kuzynka w 4 miesiącu płaska jak deska. To jest sprawiedliwość

Hej hej!
Jak samopoczucia, mdlosci itp? Kiedy jakies najblizsze wizyty? Ja jutro ide na badania krwi, ale z wynikami to dopiero do 29 grudnia musze czekac.

Gon1a, wiesz mi sie tez brzuszysko zrobilo, taka pilka na dole... Wlasnie sobie zmierzylam obwod brzucha...Ale ja w sumie mam taka budowe, ogolnie jestem szczupla, zebra mi wystaja jak jakiejs zaglodzonej istocie, a brzuch zawsze taka pilka!! No a teraz to tym bardziej....!

Milego dnia!

Hej hej!
Jak samopoczucia, mdlosci itp? Kiedy jakies najblizsze wizyty? Ja jutro ide na badania krwi, ale z wynikami to dopiero do 29 grudnia musze czekac.

To chyba będę ja ;-) Dzis zrobiłam badania w lab, a jutro na 18 mam wizytę.

gon1a - ja też mam brzuch jak balon, ale to chyba troche od jedzenia, bo wciąż cos szamam, bo jak tylko poczuje głód to mnie szarapie na rzyganko. A macica...no w sumie mogła sie już powiekszyć, ale to tak bardzo na dole. Ja wczoraj sprawdziłam jak było w pierwszej ciąży. Na samym początku bardzo mi wywaliło, tak jak teraz, ale ciążowy, z dzidziulkiem miałam po 16/17 tygodniu i wtedy też zaczęłam czuć ruchy :-) Oj - jakie to było fajne! :-D

morgenrood - u góry po prawo: Ustawienia --> edytuj sygnaturę --> w podpisie dodajesz kod suwaczka BBCode :-)

Ostatnia edycja:
Witam, jestem tutaj całkowicie nowa.
Jestem po dwóch testach z dwoma czerwonymi kreseczkami, ale na razie przed wizytą u lekarza (idę w najbliższy piątek). Według kalulatora temin porodu wypadałby mi na początku sierpnia 2011 - nie wiem więc czy do Was pasuję?
Pozdrawiam wszystkich uczestników forum. To super, że potraficie się tak wspierać:-)

Hej dziewczyny. Wczorajszy dzień mnie wykończył. Jak poszłam z BB zaczeło się okropne mdłości, osłabienie że aż nie miałam siły głowy podnieść i szarpanie ale bez wymiotów. Nie mogłam nic jeść. Potem o 23 przytulanka z kibelkiem. Nie miałam juz siły na nic i az mi się płakać chciało z bezsilności. Dziś jest lepiej bo właśnie wstałam , zjadłam śniadanie i mnie nie mdli. I wczoraj myslałam, ze dziś zadzwonię do gina niech powie co mam robić czy może szybciej przyjść i coś poradzi. A dzisiaj jak już lepiej to zwątpiłam i sama nie wiem co w końcu robić.Czy te moje mdłości juz są niebezpieczne czy normalne. Cholewka:wściekła/y:
Witam wszystkie nowe mamusie i zyczę samych przyjemności z ciązy))))

reklama
hej Wisieńka
ja myślę, że ty koniecznie powinnaś iść z tymi swoimi mdłościami do lekarza, bo w końcu wykończysz siebie i maluszka, wg mnie to juz troche przegięcie, że Ciebie tak męczy. ja też mam mdłości ale bez przytulanek, troche poszarpie, ale potem przychodzi, idź idź do lekarza, masz prawo czuc się lepiej:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry