reklama

Lipiec 2011

Magia, ja sobie tez pogrywam co jakiś czas:):) graj kobieto graj, bo poźniej nie będziesz miała tyle czasu na takie rozrywki haha

Anulka, ja to sie dziwię, że jeszcze nie jestem spiąca...bo przecież dziś bylam twardka i nie spałam po zaprowadzeniu Misi do przedszkola:)

Pippi ja tez wolę pomacać:) myślałam, że już namacałaś,a teraz chcesz tylko zamówić:) no ale w sumie to jak miałabys blisko to się możesz umówić z tą babka od uzywanego i sobie pomacać..wtedy zamówć w necie najwyżej:)

reklama
Magia gdzie tam jeszcze stoi wiekszosc mebli jutro wynoszenie i poczatek malowania:) jakos dzis sie zebrac nie moglam chodzilam i bąki zbijałam hehe
a z tym snem to normalnie nie moge zachce mi sie poloze sie i koniec a najgorsze ze nie ma co robic:/

Najgorsze ze wypatrzyłam w kolo pepka czerwone jakies ślaczki i mama mnie nastraszyla ze to rozstępy:/ a mam tylko 1,5kg na plusie...

Wiecie co? Ostatnio jak byłam na IP w szpitalu, to widziałam przez szybę kilka świeżo urodzonych malutków z mamami:-p Ależ chciałam i ja już dotknąć tej mojej małej główki, przytulić mojego ludzika:-)

Magia, ja byłam dziś z koleżanka w lumpku i była taka kobietka z miesięcznym synkiem, napatrzeć sie nie mogłysmy!!

Anulka, ja tam jak juz się położe to nie mam problemu żadnego z zasnieciem, ale póki siedze to masakra, moge tak do rana i nawet mnie nie zamuli, jedynie tyłek mnie boli heh

Wczoraj o 2 w nocy licytowałam na allegro taki śliczny letni komplecik Coccodrillo na mojego Starszaka i zmietli mi go sprzed nosa. Ależ byłam zawiedziona:-(

ja to odczuwam krzyż z prawej strony:/ nawet lozko zmienilam i spie na drugim ale bez roznicy...coraz ciezej mi chodzic... jak tu przechodzic te dwa miesiace jeszcze.
za 25 min wkrocze w 30 tc ale zlecialo...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dodi hmmm to nawet niezły pomysł... jak już nigdzie nie znajdę, to chyba tak zrobię
a ja już ledwo patrzę na oczy, więc zmykam do łóżeczka
anula to powodzenia jutro:-)

kolorowych snów :-)

Anulka mi po starszym synku pojawiło się trochę rozstępów po bokach piersi i na udach, ale potem stały się praktycznie niewidoczne. Teraz czasem aż mnie piecze wokół pępka, bo rozciąga się skóra. Zresztą u mnie jest trochę gorzej - bo mam szew po operacji onkologicznej i on się nie rozciąga:-(

Magia, mnie też denerwuje jak ktoś mnie przelicytuje..

Anulka, może to tylko żyłki przez skórę prześwitują:) no albo te nieszczęsne rozstępy, skóra wokół pępką jest bardzo delikatna, więc narażona na rozstępy..

Pippi, no widzisz jakie pomysły późna nocą wpadają do glowy.. to dobranoc

Ja tez juz uciekam bo mi niewygodnie coś.. do juterka:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry