reklama

Lipiec 2011

Moja siostra cioteczna przytyla 25kg w calej ciazy i brzuch miala okropny popekal w kolo nazwalam to roza:) jej mama miala to samo ale ostatnio jak z nia rozmawialam mowi ze blizny zbladly i ich tak nie widac choc jeszcze nie wrocila do swojej wagi a jest 18 m po porodzie.

Dobranoc bąbelki:)

A ja wlasnie zapatrzylam sie w usg Wisienki :) jejku supcio a mała mnie rozwala hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczynki, niewykluczone ze ja dojde do 25 kg. Teraz mam pewnie +18. Nie bylam bynajmniej zadnym grubasem i nie mam sklonnosci do opychania sie, po prostu tak mam chyba w ciazy. Tak jak moja mama. Wszystko jej potem i tak uciekalo niedlugo po porodzie:-) Nie mam ani jednego rozstepu!

Vero, jak obiecalam, przegadalam sprawe z M. Przy stanie faktycznym jak opisalas, prawdopodobnie bylby brak jakichkolwiek podstaw dla powodztwa ze strony schroniska. A jesli mozna wykazac ze postapiliscie jak opisujesz, zgloszenie sprawy do prokuratury i tak zapewne nie skutkowaloby wszczeciem postepowania - prokurator pewnie wyslalby babe na drzewo.
To nie jest oczywiscie porada prawna, bo jest to oparte tylko na jakis na ogolnych informacjach, ale chyba wystarczy, zeby Cie uspokoic;-) I chyba nie ma co do tego wracac

Hello Brzuszki!
Ja już po porannym ktg, tabletkach i sniadanku.

Wczoraj przyszla do mnie kolezanka i przyniosla pyszne ciachon ktore jeszcze popilam cola i pierwszy raz w zyciu mialam zgage... Ble... No i meczylo mnie do poznego wieczora - ale przeszlo.

W czasie ktg sprawdzalam rekacje Mateusza na piosenki - w czasie Armi się uspokoil, przy. Kowalskim dostal czkawki, a przy Walach Jagiellonskich rozruszal :) wylaczalam Go tylko z wiadomosci - po co chlopaka stresowac, jeszcze nie bedzie chcial wyjsc na taki swiat, gdzie pociagi w ciagu jednego roku spozniaja się w sumie o 16 lat :)

BALKAN no ladnie juz ma swój rodzaj muzy heheh. JAk tak mam nadzieje ze coraz lepiej. Ja tez juz nie spie po 6 wstalam jak maż sie do roboty zbieral. A ja dopracki po 7 wychodzę. Dobrze ze sonko swieci za oknem az sie chce żyć.....
Anulka no to malo masz na plusie mi dziś waga skoczyla i mam kolo 6kg na plusie myśle ze do 8 dobije i i nie chce wiecej ale teraz maly zaczyna rosnac dopiero heheh a juz ciepelko sie zaczyna ale damy radę do lipca musimy!!!!! Ja jak narazie nie mam rozstępów i mam nadzieje ze mnie ominie, choć jak widzę ze w dupie nic nie tyję tylko sam brzuszek to mogą sie pojawić zobaczymy .... oby nie choć wolę zdrowego maluszka to ważniejsze!!
No i powodzonka w malowaniu! Ja sie pomalu zbieram a mam lenia troszku cmok!!! Pozdrawiam wszytskie brzusie i nową lipcóweczkę!!!!!!

witajcie mamusie i słoneczka..
ja wczoraj padłam jak mucha..mój Paweł tak słodko mnie budził, abym wstała do sypialni.. smyrał mnie po pleckach, brzuszku..ale mi dobrze było:tak:

Jeszcze chciałam was zapytac, czy któraś miała już wymazy robione na paciorkowce? bo dzis lekarz mi mówił, że moglibysmy zrobic, ale nie miał tych paleczek do wymazów i mam podejsć jakos niedługo i zrobic.. no i morfologie i mocz mam zrobic do kolejnej wizyty..
dodi, u mnie lekarz się zastanawiał czy zrobić wczoraj czy na następnej wizycie i stwierdził, że lepiej na następnej, bo będą świeże wyniki, następną wizytę mam 8 czerwca; teraz zlecił mi szereg badań: morfologia, WR, HBS, HCV, HIV, Toxo, Cytomegalia, b.moczu

morgenrood u mnie bardzo często (4-5 razy w ciągu dnia), nawet na wizycie miał czkawkę biedaczek:)
pippi, ja się zastanawiałam nad położna, ale zrezygnowałam skoro ma być mój Paweł ze mną.. zastanawiam się za to nad opieką pielęgniarki 12h po porodzie..
pippi skoro nie byłaś w szpitalu, może umów się na rekonesans?? ja właśnie planuje tak zrobić.. widzę, że mamy sporo wspólnego, bo ja też wybrałam jedo fyn, ale z 4 kołami.. jesteś z W-wy, w Piasecznie jest sklep Kajtuś, to jest jeden z dystrybutorów tych wózków - może tam znajdziesz.. ja byłam w tej placówce i wózek jest naprawdę super!
Anula, powodzenia z malowaniem
witam nową mamusię
balkan, mój szaleje przy Vivaldim, chyba mu się nie podoba :)
witajcie balkan, zuzu porannie
i wszystkie mamusie słonecznie

Ostatnia edycja:
hej Piękne cieżaróweczki ja juz na nogach pijemy kawke i pora zabrac sie za ten pokoj... cieżki dzien przed nami...

Zycze milego dnia dla wszystkich mamuś i ich ludzików:*

Witam wszystkie Mamusie w ten piękny słoneczny poranek :-) ja na dziś trochę planów :-) miedzy innymi spacerek ze znajomą :-) Moja Lilusia to jest ale cwaniara :-) Jak zasypiamy z mężem to albo on się do mnie przytula albo ja do niego :-) a on lubi sie droczyć z małą i przytula się do mnie opierając rękę na brzuchu a mała wtedy dopóki nie wezmie tej ręki systematycznie się buntuje i kopie jak szalona :-)

Wydrussia Liluś daje znac tacie ze juz jest najwazniejsza hehe moj tez jak tylko K polozy reke na brzuchu to maly kopie:) nawet niedawno jak smyral mi brzuch to Gracjan dawal popalic:)

reklama
Dodi mi lekarz powiedział, że ten wymaz powinno się robić między 34 a 35 tc. A tak przy okazji to zdecydowałaś się już na łóżeczko? Bo ja równierz zastanawiam się mocno nad tym drugim który pokazywałaś. Ciekawa tylko jestem jak się na żywo sprawdzi...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry