witajcie mamusie i słoneczka..
ja wczoraj padłam jak mucha..mój Paweł tak słodko mnie budził, abym wstała do sypialni.. smyrał mnie po pleckach, brzuszku..ale mi dobrze było
Jeszcze chciałam was zapytac, czy któraś miała już wymazy robione na paciorkowce? bo dzis lekarz mi mówił, że moglibysmy zrobic, ale nie miał tych paleczek do wymazów i mam podejsć jakos niedługo i zrobic.. no i morfologie i mocz mam zrobic do kolejnej wizyty..
dodi, u mnie lekarz się zastanawiał czy zrobić wczoraj czy na następnej wizycie i stwierdził, że lepiej na następnej, bo będą świeże wyniki, następną wizytę mam 8 czerwca; teraz zlecił mi szereg badań: morfologia, WR, HBS, HCV, HIV, Toxo, Cytomegalia, b.moczu
morgenrood u mnie bardzo często (4-5 razy w ciągu dnia), nawet na wizycie miał czkawkę biedaczek
pippi, ja się zastanawiałam nad położna, ale zrezygnowałam skoro ma być mój Paweł ze mną.. zastanawiam się za to nad opieką pielęgniarki 12h po porodzie..
pippi skoro nie byłaś w szpitalu, może umów się na rekonesans?? ja właśnie planuje tak zrobić.. widzę, że mamy sporo wspólnego, bo ja też wybrałam jedo fyn, ale z 4 kołami.. jesteś z W-wy, w Piasecznie jest sklep
Kajtuś, to jest jeden z dystrybutorów tych wózków - może tam znajdziesz.. ja byłam w tej placówce i wózek jest naprawdę super!
Anula, powodzenia z malowaniem
witam nową mamusię
balkan, mój szaleje przy Vivaldim, chyba mu się nie podoba

witajcie
balkan,
zuzu porannie
i wszystkie mamusie słonecznie