reklama

Lipiec 2011

Magia jestem juz na ostatnim roku(licencjat) tylko teraz obrone i egzaminy mam przelozone na wrzesien z racji ze chodzic nie moge, a pozniej mialam isc na mgr ale nikt mi z dzieckiem nie pomoze i ojciec powiedzial ze zl na studia nie dostane wiec poczekam az maly podrosnie poszukam pracy i pojde za swoje. Wkurzajace jest ze mama tylko pyta czy chodze na zajecia a wie ze nie moge wstawac...

reklama
magia szyjka niech trzyma do lipca i nie wazy sie skracac!! :) racja dla swojego dzidziusia kazda mamuska jakby musiala to lezalaby i nawet 9 miesiecy, taka to nasza matczyna, bezwarunkowa milosc:)
sestina, magia te skurcze to czym blizej konca to pewnie beda coraz czestsze, a do tego te przepowiadajace B-H pewnie tez nam nie odpuszczą, wazne ze szyjki trzymaja, i mozna zawsze po spacerku polezec troszke co by brzusio uspokoic:)

No i wszystko powynoszone teraz czekamy na mame i bedziemy kolorki robic hehe moze i dzis bedzie pomalowane jak ladnie bedzie krylo:) jutro moze juz sprzatanko zobaczymy bo juz bym chciala miec lozeczko wstawione patrzec na nie i cieszyc sie:) powiem wam ze coraz bardziej odczuwam ze zbliza sie rozwiazanie :)

Dziewczyny prosze o pomoc odczytania wynikow - pilam glukoze 75g - przed wypiciem wynik 88, po godzinie 168 i po 2h 165. czy to dobre wyniki, czy raczej nie.... pozdrawiam i dziekuje za odp.

Kochane, uciekam wypróbować swój brzusio na spacerze z synkiem i małych zakupach;-)
Wrócę pewnie zdyszana jak parowóz. A swoją drogą, to chyba nie wyglądam na kobietę w ciąży, bo wczoraj młody facet z dzieckiem w spacerówce tak biegł do kasy i przepychał się w wąskim przejściu, żeby mnie wyprzedzić, że szczęka mi opadła. Taaak.

miriam skonsultuj wynik ze swoim gin, bo norma jest do 140 po dawce 75 i 2 godz. Przy małym przekroczeniu nie nazywa się to cukrzycą ciążową tylko nietolerancją glukozy, ale trzeba to dokładniej zbadać. Jak jest w twoim przypadku to tylko dokładniejsze badania pomogą - nie musi to być cukrzyca, ale na pewno trzeba sprawdzić.

reklama
miriam z tego co sie orientuje to norma jest do 140, moze dla pewnosci beda ci kazali powtorzyc wynik
magia a szkoda ze sie dziad nie potknal no!! olej takich swirów:*
ja tez mykam do ogrodka nozki na lezaczku wyciagnać:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry