reklama

Lipiec 2011

reklama
Anulka jesteś dorosła i rodzice nie mają obowiązku Ci pomagać.Tym bardziej ,że teraz masz już swoją rodzinę. Czasem trzeba poczekać aż rodzice dorosną. W większości przypadków dorastają ;-)

wrocilam do domku, powylegiwalam sie na lezaczku i chyba sie malej podobalo na dworku bo pukala do mnie non stop. P. truskawki pielil i tak krzyczal przy tym ze szok:):):) a co tam niech sie malzyk wprawia:)

co do rodzicow, tesciowych itp. to tak sobie zaobserwowalam, ze zazwyczaj jest tak ze albo rodzice, albo tescie sa - za przeproszeniem do bani..jednak chyba najistotniejsze jest to ze mamy swoja druga polowke a we dwoje chocby sie walilo i palilo pokonamy wszystkie przeciwnosci:)

A ja bylam dzisiaj u ginka. 31tydzien 5 dzien, mała ma ok 1800g:-) a ja jestem 12kg na plusie:-( no ale trudno, zrzuci sie po porodzie mam nadzieje:) głowka dziecka juz nisko, lekarz kazal mi sie oszczedzac... Nie wiem tylko jak, bo przeciez ja sie oszczedzam od kiedy wiem ze jestem w ciazy, heh.

Mailuj Anulka Anulka nie wiadomo co do ktorej;)
Aniaa23 super ze z maleństwem wszystko ok i jakie duze:) oszczedzaj sie ;)

A mnie Ginka nie powiedziala czuy jest nisko czy nie ... W ogole moja Ginekolozka jest za tym ze jesli kobieta dobrze przechodzi ciaze byla AKTYWNA do konca jesli to mozliwe... i powiem Wam ze niestety sprawdzilo sie to co powiedziala mowa tutaj o bolu kolan . Wczoraj TYLE CHODZILAM ... ze myslala mze naprawde moge sobie zaszkodzic praktycznie caly czas bylam na powietrzu z przycupnieciem na laweczce... i co ?! Kolana nie bolaly ! Nie wiem czy tutaj chodzi o wage czy o o to ze kolana nie moga sie zastac bo nie wiem jak to napisac ... Maqnio jak sie ciesze ze lezalas sobie na powietrzu !!!!
Ja na kanapie teraz sobie leze i popijam kawusie zbozowa .. z mleczkiem .
AAaa sluchajcie orientujecie sie moze czy w ciazy mozna moczyyc stopy w soli ?
Bo dostalam od malza jakis bursztynowy relaks sol do kapieli ... a chcialam tylko stopki wymoczyc tylko kurcze ona jest aromatyzowana troszke

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry