reklama

Lipiec 2011

konwalianka a niech sobie dziubek czka - plucka cwiczy:)
ania super, ze maluszek zdrowy!!
Nikuchna a wiesz jak ja sie ciesze:) normalnie luksus!:-) ja moczylam nogi w soli jak bylam przeziebiona i wsio bylo ok, a poza tym to pomaga na puchniecie:* I zapraszam cie do nas w czerwcu na truskawy - sama sobie pozrywasz - takei z ziemia najlepiej smakuja:*

reklama
Nika mocz ile wlezie i niech Ci stópki Pachną :-)
Anula to było do Anuli-studentki :-)
A ja po ciężkim dniu idę do Kina na Obcasach :-) Po raz pierwszy biorę ze sobą córkę ( i ostatni bo plotkowania dzisiaj nie będzie ;-) Ale moja córka została wczoraj biologicznie kobietą i chcę żeby się dobrze poczuła. Boże jaka jestem stara buuuuu Dobrze, ze będzie Krzyś

Truskawki z ziemia i jeszcze cieple od slonca sa poprostu najlepsze na swiecie! nawet od czekolady chyba lepsze:-D
mailuj, jak corka okres dostala, to teraz chyba juz tylko gorzej bedzie:-p

Mailuj, no to gratulacje! Ale faktycznie uczucie lekkiego starzenia musi być - sorry za watpliwe slowa pociechy, ale tak sobie pomyslalam, jak to by byla moja cora... Ale to super, że Ja do kina z tej okazji zabierasz :)

Nika mocz ile wlezie i niech Ci stópki Pachną :-)
Anula to było do Anuli-studentki :-)
A ja po ciężkim dniu idę do Kina na Obcasach :-) Po raz pierwszy biorę ze sobą córkę ( i ostatni bo plotkowania dzisiaj nie będzie ;-) Ale moja córka została wczoraj biologicznie kobietą i chcę żeby się dobrze poczuła. Boże jaka jestem stara buuuuu Dobrze, ze będzie Krzyś

Mailuj co Ty piszesz zes teraz walnela w Kalafior STARA juz jestem noo nie hehehehehhe nie wytrzymam kobieto w Kwiecie WIEKU :*:*:*:*
Maqnio skorzystam tylko obawiam sie ze jak wtargne toooo opedzluje wszystkie krzaczki :P

veronique damy rade , jakby co bedziemy sobie w tym roku z rak wyrywac:) hihi:* co prawda w tym roku za duzo nie ebdzie, bo nowe krzaczki wsadzone, ale za rok jak z waldeczkiem przyjedziesz to bedzie pod dostatkiem:)

Hellooo
Ania, gratulacje z powodu udanej wizyty, Majluj z powodu doroslej cory:-)
Vero, teoretycznie masz calkowita racje, ja tez jestem zwolenniczka aktywnosci fizycznej. Przed ciaza uprawialam sport regularnie i czulam sie fantastycznie. Ale w ciazy to... zalezy. W zeszlym roku przez nadmierny wysilek stracilam dziecko... zdrowiutka bylam, czulam sie super, dzidzia sie pieknie rozwijala, serduszko bilo elegancko. Przeszlam sobie 30 km w ciagi 3 dni. Kondycja swietna wiec co to bylo; ale dla mojej macicy za duzo!
Teraz jak dostalam pierwszych skurczy tez uznalam, ze jakos to bedzie i nie zrezygnowalam z basenu, weekendowych dlugasnych spacerkow, itp. Po jednym z takich spacerkow wyladowalam w szpitalu ze skurczami porodowymi i od tego momentu jestem przykuta do lozka.
Nauczylam sie jednego: raczej uwazac niz szarzowac. To jest indywidualna spawa, ale - patrzac na (smutne) doswiadczenia wlasne i roznych moich kolezanek, powiedzialabym, ze lepiej ostroznie jak z przyslowiowym jajkiem. Tak na wszelki wpadek...

Buziaki

reklama
mailuj to szybko juz sie kobietka stala twoja cora, ja to tak troszke pozniej bo w wieku 15 lat, no ale kazdy dojrzewa w roznym wieku i tempie :-)

Dziewczyny wymiekam, bylam w aptece (tej co zawsze sie waze) i wyobrazcie sobie ze znowu w ciagu miesiaca przytylam 3 kg :baffled::baffled::baffled: wiec aktualnie mam +15 :szok::-( (75kg :/ ) juz nie wiem co mam ze soba zrobic, coraz ciezej mi sie chodzi, jak wyjde na zakupy to od razu biodra i kregoslup mi siadaja i nie ma szans na kontynuacje bez jakiegos odpoczynku :-( a tu jeszcze 2 miesiace, pewnie przebije +20 kg do lipca jesli tak dalej pojdzie. I wcale mi tu nie chodzi o to ile tyje tylko jakie sa tego konfekwencje :-( i ten bol bioder eeeeeeeeeeeh :(

a tu taki rysunek na poprawienie humoru
Uwazajcie zeby nie urodzic baby ninja :-D bo nie wiadomo ktora czescia ciala wyjdzie :-D

Załączniki

• 72727-ninja-baby.jpg
    72727-ninja-baby.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry