reklama

Lipiec 2011

Mailuj ja bym nie wymagala gdyby nie obiecywala i nie robila ze mnie glupka cagle mowiac co innego,mze sie zawiedli na mnie ale sami wpadli wiec nie rozumiem o co krzyk...
Gratuluje doroslej corki:-)ja dostalam gdy mialam niecale 12 lat,rozpaczalam ze ja jako jedna z 1:-)
Emka spokojnie ja na ostatniej wizycie mialam 13,5 na plusie az tydz kolejna wiec bedzie wiecej niz 15 bo co mies od jakiegos czasu tyje po 3kg,ostatnio mialam 68,5 kg:szok:
Wy o truskawakch a ja mam na nie taka ochote od kilku dni ze szok, najchetniej zjadlabym z makaronem;-)

reklama
maluj ja miałam 13 lat i to było w piatek 13 maja. A córa jest juz po prostu kobietą
Emka ja myslałam, ze tez tak przytyję a tu niespodzianka, nie mam częstych zachcianek ani nadmiernego apetytu. Na razie mam 8 na plusie. Chciałabym max 12 ale nie mniej niz 10

Dołączam do tych co dużo tyją. na ostatniej wizycie przytyłam2,5 kg, łącznie mam już 11 plus. i oczywiście lekarz krzyczy, że za duzo jem......odebrałam dziś wyniki obciązenia glukoża 50 g po 1 g wyszło mi 138. to dobrze, czy to już granica?

Ostatnia edycja:
Dziewczynki, bez stresu! Jak sie czlowiek nie napycha nadmiernie a tyje w ciazy, to zrzuci szybko. Niektore kobitki maja +10, niektore +20 i tyle. Mowilam Wam, ze moja kumpela byla przerazona swoim +22, teraz maly ma 3 miesiace i SLADU po tym nie ma. Po prostu tyle wody zatrzymalo jej cialo. Emka, nie przemuj sie! Ja bede na +20 conajmniej, kto wie czy nie wicej przez to lezenie... Od kiedy leze jestem okropnie napuchnieta

Ja mialam 11 lat czyli dosc wczesnie

Ostatnia edycja:
Hej rybeczki!

basieniak jeszcze nie zamówiłam, bo tez ciągle się zastanawiam ja to będzie wyglądało na żywo...no ale nie będzie mi dane zobaczyć, bo u mnie nie ma takich łożeczek w sklepie.. ale chyba się zdecyduję na to drugie, z łukiem..ale pewnie w weekend zamowię..

Sestina, no to ciekawe ile będzie miała kruszynka, moja w 28 miała 1100g więc przez 4 tyg przytyła 1kg:) więc nie wiem jak to będzie u ciebie.. no ale lekarz i tak mi powiedział, że to jest waga SZACUNKOWA więc za bardzo nie mam się sugerować:)

Maqnio, ty sobie tak nie żartuj hehe, ja tam nie chcę rodzić koloska 5 kilowego:-D

veronique, świetny pomysł z tym moczeniem stópek:) chyba skorzystam z tego pomyslu:)

Ja na ten wymaz na paciorkowca pójdę chyba w 35 tyg, a teraz mam tylko iśc na morfologię i mocz przed kolejną wizytą.. wszystkie inne już miałam robione badania..

Ostatnia edycja:
Obejrzalyśmy wodę dla słoni. Film na 3 + ale ika wniebowzięta. Ona okres dostała jako jedna z ostatnich :szok: i jest z siebie dumna.
A ja mam rano wizytę i sobie przypomniałam, że nie zrobiłam badań krwi i moczu . Głupol ze mnie. No ale usprawiedliwiam się, że po prostu teraz mam za dużo na głowie i czegoś musiałam zapomnieć bo byłabym Alienem. Zrobię w środę i dam mamie do analizy. Jutro mam też notariusza i wywiadówkę i szkołę rodzenia. Ja się chyba nigdy nie zacznę pakować;-) A Czarek wywalił starą podłogę w domu i na ziemi leży tam tylko piasek....... Wolałabym tego nie widzieć. Ale widząc jego zaangażowanie czuję, że damy radę. Najwyżej Krzyś będzie miał duża piaskownicęhi hi. Muszę robić fotki, żeby bylo co wspominać. Buziaki Lipcóweczki :-)

Mailuj, kciukasy za wizyte! A że bez wynikow - zdarza się... Ja nie robie badan na kazda wizyte, bo mój lekarz mowi, że nie ma co się tak czesti kuc...

Dziś licze na wypis... Problem poklega na tym, że mój lekarz jest profesorem i dyrektorem w tym szpitalu i lekarz z oddzialu boi się mnie wypisac bez konsultacji z nim, no bo wiecie, jak cos przeoczy... A wczoraj profesora nie było... Dziś ma być.. Zobaczymy... To co ja chcę uslyszec, to że moja szyjka jest normalna i mogę dalej nomalnie sobie zyc ciazowo...

A w miedzyczasie zdecydowalismy się jednak na remont - bedzie to troszke trwalo i kosztowalo (na szczescie zwrot z US praktycznie pokryje koszty). Ja się wyprowadze do Mamy na 2 tyg, ale Mateusz się wprowadzi do wyremontowanego mieszkanka :)

Emka - przez wiele tygodni pisalas o tym, że jesz wszystkoe, na co masz ochote, a o wage się bedziesz martwic po porodzie, to teraz się nie dziw, że waga szalaje - tym bardziej, że najwiecej kilogramow przybywa wlasnie pod koniec ciazy...
Slonecznego dnia zycze wszystkim Brzuchatkom!

reklama
Balkan tak to jest leczyć się u profesora;-) Chociaż jak masz mieć remont to może lepiej zostać w szpitalu? Jesteś pod kontrolą i ta twoja szyjka musi cos w sobie mieć skoro nie umieją się zdecydować. Na pewno jest wyjątkowa. Ze szpitala zostanie Ci na pewno ranne wstawanie, przyda się przy dziecko. Ściskam mocno i życzę tylko dobrych wiadomości :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry