reklama

Lipiec 2011

Własnie wysłałam swojej firmowej księgowej bukiet niezapominajek pocztą kwiatową. Podziękowałam jej za te tony zaświadczeń, które bez zmrużenia wypełniała, pakowała wysyłała. Wiem, że to jej obowiązek, ale robiła to z takim zaangażowaniem jakby to o jej kredyt chodziło :-)

reklama
mailuj synek jak dab, rosnie jak na drozdzach :-) na chwile obecna nic tylko sie cieszyc :-)

co do facetow to moj D tez niby wszystko potrafi zrobic, ale z mobilizacja ciezko. Jest duzo rzeczy ktore wymagaja naprawy i do momentu kiedy nie widzi ze ja sie za to zabieram to on tego nie zrobi. Ale jakos mi to nie przeszkadza, jestem nauczona ze u siebie w domu robilam wszystko sama i nie mam o to zalu do niego, bo jesli na prawde jest cos do zrobienia na gwalt to to zrobi bez mruczenia, a drobne rzeczy olewam. Bardziej sie denerwuje jak mi nie kladzie rzeczy na miejsce, typu mokry recznik zostawia na sofie, zel do wlosow na umywalce itd, choc tez sa to blahostki to sledze go za to co dzien bo jesli bym popuscila to mialabym nawal rzeczy do zrobienia kazdego dnia, tzn poprawek.
Za to zadziwie mnie jego zaangazowanie w organizacji miejsca na rzeczy dla malej, on mi co dzien gledzi o tym ze chce juz wstawiac lozeczko i meble dla Nicole, a ja mu usilnie tlumacze ze za wczesnie, to pozniej lezy taki z mina niesmaczna :-D bo on juz by chcial ja miec na rekach, chyba szybciej niz ja :-D jeszcze sie mu zdazy przejesc placzem po nocach :-D ahha

a co do Patrycji to w jej przypadku jesli jest nosicielem zoltaczki to nie bedzie skazana na CC zeby uniknac zarazenia? Jak to wyglada w jej przypadku, mozna to jakos leczyc ? STRASZNIE mi przykro ze tak lipcoweczki laduja w szpitalu, trzymam kciukasy za wszystkie ktore maja jakies problemy z ciaza, oby wszystko przeszlo i aby dotrwac do konca :*

Ostatnia edycja:
Z facetami to jest tak, że dla kogoś zrobi coś sto razy szybciej niż we własnym domu. Mam z koleżanką system. proszę o pomoc jej męża, a ona mojego. Oczywiście w ich obecności. Męska ambicja działa bezbłędnie. wracają do domu i robią sami na swoim terytorium ;-)

Patrycja. Żółtaczka tak jak HIV niezwykle rzadko przechodzi na dziecku przy dobrej opiece medycznej Trzymam kciuki.
Jeszce raz dzięki za gratulacje.
Kurcze a co z Marzenką?????????

Mailuj dokladnie tak jest z facetami, jak mieszkalam w domu mama zawsze jeczala zeby ojciec naprawil dach, zrobil parapety czy wymienil okna a on nie chcial i zawsze mowil ze jak pracuje u obcego ten mu placi za zrobienie nowego dach w w domu za darmo wiec nie chce mu sie...
Za to moj Ł nie za bardzo sie nadaje do robot w mieszkaniu za duzo przemysla troche typ filozofa;-)
Juz 2 dni temu pytalam co z nia...ostanio chyba pisala w nd a wczesniej ze ma zle wyniki...

Witam,

mailuj to super, synek rośnie jak na drożdzach:) no i papierkowa robota zakonczona, teraz nic tylko sie pakować i wic gniazdko:)

Nudy na pudyyy normalnie, nic mi się nie chce..

Dobry wieczór kochane brzuchole :-)
Znowu kilka dni mnie nie bylo, ale staralam sie byc na bierzaco :tak: Mimo to nie bede sie odnosic to tych wszystkich postów bo ciezko przy kilkudziesieciu stronach ;-)

Ciesze sie, ze Balkan w domku juz bedzie i ze ostatnie wizyty bardzo pomyslne - dzidzie duze, zdrowe i pieknie sie rozwijaja :-)
Patrycja trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze! i na pewno bedzie!

Zycze Wam dobrej i calej przespanej nocki i do jutra, buziaki.

Ale się wkurzyłam, zmywałam naczynia, no i oczywiście zbilam szklanke, rozpryskala sie w drobny mak.. myslałam że sie poryczę! to juz hcyba 3 zbita szklanka w czasie ciązy, normalnie wszystko mi z rak leci.. dobrze, że pusta szklanka, bo raz stłukłam butelkę z takim syropem truskawkowym do rozrabiania..to była masakra dopiero heh

reklama
dodi nie przejmuj się, mnie też wszystko leci z rąk.. ale najbardziej dobija mnie brak zdecydowania - nigdy tak nie miałam! a teraz..na nic nie umiem się zdecydować, do zakupów na allegro zabieram się już drugi tydzień i nie widać efektów:(

wzięłam się za pracę, udało mi się wyprasować 6 pralek!!!! zostało jeszcze jedno, dopiero co zdjęte z suszarki - ale jestem z siebie dumna :) dodatkowo, niezapowiedzianie odwiedziła mnie koleżanka, było miło.. a teraz zwijam się z bólu, tak mnie boli prawy bok, że nie wiem co ze sobą zrobić..

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry