reklama

Lipiec 2011

em_ka nie przejmuj się tym,że tyjesz ja w pierwszej ciąży przytyłam 28kg z drugą też się nie martwiłam i było mnie o 25 kg więcej i zawsze wracałam do wagi 50kg. teraz też już 15 do przodu i czuję się z tym świetnie.

Hehe, ostatnio byłam na wizycie i mnie zważyli. Już 20kg do przodu mam. Ale podobno tego nie widać aż tak, jak ja to widzę. Trochę się zszokowałam, bo myślałam że max 20kg to przez całą ciążę przybiorę a nie przez 7m-cy... No ale się nie przejmuję na razie. Mam plana co do chudnięcia po ciąży, więc może nie będzie tak źle.

reklama
Emka mi tez kazdy mowi ze tak nie widac tych kg a mam pewnie juz wiecej niz Ty i nie opycham sie ale tez nie glodze, jem na co mam ochote ale nie w wielkich porcjach. Lekarz mowi ze sie zrzuci i widocznie taki moj organizm a ze przed wazylam 55 to az tak zle nie jest:tak:
Balkan no to polezymy razem;-)
Gon1a moj lezy glowka w dol, twarza w lewa strone bo po prawej ciagle mam wysoko wiec to tylek, a brzuch mam bardzo nisko juz kilka osob mi to mowilo:tak:
Wydrusia witam;*
Sestina, Aneta wiec nie mamy co sie martwic skoro nie widac po nas:-)
Pippi ja tak nie mialam ale moze faktycznie cos sie rozciaga, ja takich boli nie mam oprocz tych "szyjkowych":dry:ale jak cos nospa nie zaszkodzi tez na poczatku sie balam brac ale teraz juz tyle lekow pochlaniam...
Malinkaizi, szokda tautazu ale jak mus to mus, a co do tycia masz racje znam dziewczyny ktore tez tyle przytyly a schudly szybciej niz te co mniej:-)mowisz nogi dlugasne wiec bedzie modeleczka:-D
Anulka wiec czekamy na zdjecia:-)
Moj wrocil z oddawania krwi bierze sie za obiad ale mnie tak mdli ze na sama mysl o jedzeniu malo brakuje do powitania z panem K:sorry2:
Dzis snilo mi sie ze lezalam w szpitalu i zepsul mi sie tel wiec moj dal mi swoj stary a tam jego nr i dzowni do mnie jakas Natasza nie odebralam bo wiem ze do niego,dalam spokoj z tym a poniej przylapuje ich na zdradzie, wyrzucilam go z domu, rozbilam tel i zdzwonilam od tesciowej:-Drano sie przytulal a ja go odpucham:tak:smial sie ze mnie wiec powiedzialam ze i tak mnie nie rozumie a on na to ze jestem jak Alutka z rodziny zastepczej bo ona tez tak ciagle mowi:-D

Aneta_85 ,sestina, damy radę przy naszych pociechach nawet bez gimnastyki wrócimy do formy:)
Anula1989 jak będzie podobna do moich dwóch pierwszych córek to nie wykluczone bo chude to,to nic tylko na wybieg. Na szczęście na razie jedna zajęła się lekkoatletyką a druga akrobatyką więc na ciuchy aż tyle nie wydają bo jak zajmą się modą to będę biedna;)

A ja właśnie stwierdziłam że chyba muszę się przenieść na kilka dni do mojej mamy, żeby jakoś zmusić mojego do zrobienia tego o co go od jakiś kilku miesięcy proszę. Już nie mogę z nim wytrzymać normalnie. Ten sobie gra w jakąś głupią grę wiedząc że jest tu tyle do zrobienia. Normalnie mam do niego o to żal.
Jak myślicie, dobry pomysł czy nie bardzo?

Aneta_85 wszystko zależy jaki twój małż jest mojego jak nie dopilnuje nic by nie zrobił więc muszę mu ciągle nad uchem ględzić jakbym wyjechała to tylko by sie ucieszył,że mu nikt nad uszami nie gada i w życiu by od komputera nie odszedł:)
Anula1989 no coś w tym jest starsza się do gimnazjium sportowego zapisała a że profilu lekkoatletycznym nie ma to koszykarstwo wybrała:)))

Aneta moj tak samo nic by nie zrobil tylko wiecej gral niz teraz, musze powtarzac dopiero robi. Wszystko zlezy od typu faceta:-)
Malinkaizi o widzisz jak trafilam,w sumie racja taniej sport wyjdzie niz moda:-D

Aneta_85 wszystko zależy jaki twój małż jest mojego jak nie dopilnuje nic by nie zrobił więc muszę mu ciągle nad uchem ględzić jakbym wyjechała to tylko by sie ucieszył,że mu nikt nad uszami nie gada i w życiu by od komputera nie odszedł:)

Ale ileż można ględzić :-/ Nie chce wyjść na jakąś ględzącą mu nad uchem babę. A tak wyjadę, nie będzie miał ze mną kontaktu to może to zrobi co ma zrobić, skoro listę mu zrobię? ;-)

reklama
Malinkaizi fajnie miec modeleczke, mala ma jeszcze czas by troche sie podtuczyc, a jak bylo z poprzednimi dwoma?
Aneta 85 ja bym zostala i starala sie jakos dogadac, albo zaczelabym sama robic rzeczy dla mnie nie przeznaczone i moze chlop by sie zmilowal
Anula 1989 piekny sen nie ma co, biedny facet obiad pichci a Tobie glupoty sie snia
Dziewczyny z ta waga to sobie tak mysle, ze jak bylyscie szczypiorki przed ciaza to przybieracie wiecej, ale tez te pierwsze 10 kg moze zleciec zaraz po porodzie. Ja tak mialam do tej pory z pierwszym przytylam 12 kg, z drugim 14kg, teraz jak narazie 5kg, ale waga wyjsciowa z ta dwojka byla niska, teraz prawie 10 kg wiecej, wiec jak tak sobie kalkuluje to mysle, ze suma sumarum wychodzi na to samo. A jak sie karmi to po pologu wyglada sie juz calkiem calkiem i tylko co nieco trzeba dopracowac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry