Emka mi tez kazdy mowi ze tak nie widac tych kg a mam pewnie juz wiecej niz Ty i nie opycham sie ale tez nie glodze, jem na co mam ochote ale nie w wielkich porcjach. Lekarz mowi ze sie zrzuci i widocznie taki moj organizm a ze przed wazylam 55 to az tak zle nie jest
Balkan no to polezymy razem;-)
Gon1a moj lezy glowka w dol, twarza w lewa strone bo po prawej ciagle mam wysoko wiec to tylek, a brzuch mam bardzo nisko juz kilka osob mi to mowilo
Wydrusia witam;*
Sestina, Aneta wiec nie mamy co sie martwic skoro nie widac po nas:-)
Pippi ja tak nie mialam ale moze faktycznie cos sie rozciaga, ja takich boli nie mam oprocz tych "szyjkowych"

ale jak cos nospa nie zaszkodzi tez na poczatku sie balam brac ale teraz juz tyle lekow pochlaniam...
Malinkaizi, szokda tautazu ale jak mus to mus, a co do tycia masz racje znam dziewczyny ktore tez tyle przytyly a schudly szybciej niz te co mniej:-)mowisz nogi dlugasne wiec bedzie modeleczka
Anulka wiec czekamy na zdjecia:-)
Moj wrocil z oddawania krwi bierze sie za obiad ale mnie tak mdli ze na sama mysl o jedzeniu malo brakuje do powitania z panem K

Dzis snilo mi sie ze lezalam w szpitalu i zepsul mi sie tel wiec moj dal mi swoj stary a tam jego nr i dzowni do mnie jakas Natasza nie odebralam bo wiem ze do niego,dalam spokoj z tym a poniej przylapuje ich na zdradzie, wyrzucilam go z domu, rozbilam tel i zdzwonilam od tesciowej

rano sie przytulal a ja go odpucham

smial sie ze mnie wiec powiedzialam ze i tak mnie nie rozumie a on na to ze jestem jak Alutka z rodziny zastepczej bo ona tez tak ciagle mowi