Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tulimy się z twoim ojcem
w objęciach
lecz coraz nam dalej
do siebie
Dystansujesz nas
rośniesz
bezczelnie kopiesz
Stajesz między nami
maleńki rywalu
by nas jeszcze mocniej
zbliżyć
nad kołyską <3
a co do cesarek to ja zapieram sie rencami i nogami, chyba ze bedzie jakas komplikacja (tfu tfu odpukac niemalowane)
a ktore laseczki pierwsze poleca na odstrzal??? nie mam zielonego pojecia, oby jak najdluzej przytrzymaly krocze, tym lepiej
hej dziewczynki na pewno ze wszystkim zdążymy i do czekamy się tych naszych kochanych szkrabów :-) ważne aby nie wpadać w panike ale myśleć pozytywnie...
Wydrusia, poczytaj sobie o porodach na wesolo, i to od samego poczatku (przerobilam chyba caly watek). Az sie chce rodzic;-) I wydaje sie, ze nie taki straszny diabel...
Co do tego, ktore beda pierwsze - pewnie my, krotkoszyjne, jak tylko odstawimy leki Mam nadzieje jeszcze przez miesiac ponosic, ale lekarz twierdzi ze maly bardzo naciska... Zobaczymy
Buziaki dla wszystkich!!! Staram sie Was czytac, ale czasu coraz mniej, im blizej wyjazdu. U mnie pakowanko ciag dalszy. W zasadzie wiekszosc zrobiona, ale ciagle jakies drobiazgi zostaja.
Kurcze ledwo sie ruszam tak mnie prawy bok boli ze ledwo noge podnosze:/ gorzej jak mi sie to utrzyma do konca ale se objadlam szok powtorka schabowego+ ziemniaki a poprawka micha platkow z mlekiem myslalam ze do wanny nie wejde...
widze ze teraz temat rozpakunku:-)ja u siebie jeszcze chce chociaz z mies;-)a co do porodow nie rozumiem jak mozna placic za cesarke gdy nie ma wskazan tak jak pisala konwalianka kobiety zawsze rodzily i bylo oczywiscie jesli trzeba to tak...ja juz po kapieli musialam sie ogolic tu i tam bo jutro wizyta zajelo mi to godz
Ja tak jak Emka nie mysle o cc mam nadzieje ze nie bedzie konieczne Kociatka ja naleze rozniez do krotkoszyjek ale mam nadzieje ze jeszcze mies damy rade:-)