Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Maqnio, spray stosuje się głównie gdy widzisz, ze maluch ma problemy z oddychaniem, a wiemy, że dzieci tylko przez nos oddychają, wówczas wtryskuje się i on rozpuszcza wydzielinę, która aspiratorkiem "wyciągasz". Filtry są po to abyś Ty wydmu****ąc nosek, nie najadła się tej wydzieliny. Podobno można je wrzątkiem sterylizować, ale z czasem tez się zużywają, więc ja od razu zakupiłam dodatkowy zapas. Na opakowaniu piszą, aby wymieniac za każdym razem, ale to też bez sensu, bo jak maluch ma katar to aspiratora używasz non stopkonawlianko dzieki kochana!! wiem ze to moze smieszne ale po co sa te filtry i spray? normalnie wogole to dla mnie jakas czarna magia.tym sprayem to sie zakrapla nosek przez czy po zastosowaniu aspiratora? a filtry to p oto, zeby zawartosc noska zatrzymac?
pogoda dzisiaj piekna ,bylam na zakupkach malych i wiecie co kazdy znajomy mysli ze juz urodzilam,a ja na to no juz dawno nawet drugie juz w drodze jak widac
a to wszystko przez to ze przed wczoraj kupilismy wozeczek od znajomej ,i musielismy prowadzic go do domu na piechote ,no i chyba niektorzy pomysleli sobie
wiecie mamy wesele 4 czerwca mojego ciotecznego brata ,mielismy isc ,ale teraz mam powazne watpliwosci i chyba niepojdziemy jednak ,bo ja juz bende w 8 miesiacu i dla mnie moze byc ciezko ,nawet w ostatni weekend bylismy u znajomych na grilu posidzialm z 3 godziny i dla mnie bylo dosc poszlam spac.myslicie ze powinnam miec wyrzuty sumienia z tego powodu ze niepojde ?dla mnie wazniejsze jest zdrowie moje i maluszka ale to chyba normalne