• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Hej dziewczynki .Niedziela znowu do bani buuuuu czuje ,że jakiegoś doła łapie Wy chociaż męzów przy sobie macie :no: krzątam się bez celu między sypialnią a kuchnią :dry: dzieciaki też jakieś nerwowe wszystkim się coś udziela .No to powiało" optymizmem " co ..

reklama
Witam wszystkie lipcowe mamuski! Tak Was czytam od pewnego czasu, ale dopiero teraz zdecydowałam się popisać. I miło jest poczytać, że te wszystkie zachcianki, humory, nudności itp. mam nie tylko ja:)

ps. lasagne z biedronki jest boska!

danuska też mam problem z pryszczami są wszędzie :eek: mam brzydką cere i chyba nic się nie da z tym zrobić po prostu musimy czekać:dry:
Corin kochana dziękuje ..naprawde miałam dziś marny dzień ale na szczęscie już się kończy jutro będzie lepiej ;-)
maqnio witam serdecznie :-)super ,że do Nas dołączyłaś
hanami szczęśliwej podróży

Znalazłam fajną stronkę
http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza...niejsze-badanie-dla-przyszlej-mamy_34862.html

Ostatnia edycja:
Częśc dziewczynki:) Mam pytanko: czy ten ogromny zestaw badań, które muszę zrobić mogę zrobić jednego dnia? W tygoniu nie mam jak więc pozostaje mi jedynie jedna sobota przed następną wizytą. U mnie bezobjawowo tylko piersi bolą i urosły z czego oczywiście się cieszę. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru:)

Myslę że spokojnie możesz załatwić badania przy jednym kłuciu :)

Ja dzis byłam na audiencji u Pana K. W sumie to pierwszy raz, ale przynajmniej juz mnie nie mdli...

Anetkaa ja robie badania jednego dnia za tydzień pojade do przychodni na morfologie ..mocz i glukoze i mam jakies badanie ale doczytać sie nie moge:eek:Cobubsa czy coś. Juz wiem Odczyn Coombsa. ;-)

Corin wspólczuje mnie muli ale nie dochodzi do spotkań ...

Ostatnia edycja:
Tak właśnie myślałam że można jednego dnia tylko że ja mam ich mnóstwo: morfologie, grupę krwi, mocz, różyczkę, toxoplazmozę, wr, hbs i jeszcze jakąś cotymegalię. Hehe wykończą mnie:-)

reklama
ja robilam ostatnio cytomegalie, morfologie, toxoplazmoze, hcg i grupe krwi, we wtorek pójdę i tez bede robiła zbiorowo kilka badań. Poprostu pobierają troszkę wiecej krwi, za to jest mniej spotkań z iglą ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry