reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
mamucica mi gin kazał brać magneb6 2x2 tabletki na takie skurcze łydek
maqnio tfu, tfu! dobra, to Ty możesz już rodzić 9 czerwca, a ja 18:-) W sumie będą już donoszone:tak:

mamucica, dzięki! Mi gin powiedziała, że w tym momencie szyjka jeszcze nie powinna się skracać, ale że źle nie jest. W najgorszym razie jakiś krążek można jeszcze założyć. Ale jestem dobrej myśli. Byle do lipca ;) A potem może już się dziać :) Ja mam termin na 28-ego lipca.

Mój szkrab w równo 31 tygodniu ważył 1724g i pani dr się śmiała, że taki klusek mały z niego :) Śmieszny :) Pucki takie miał i fałdki na pupie :)

Nie no nadrobić Was po 2h to jakaś masakra:szok:
Maqnio gratuluję dobrych wieści i dorodnej córy

Niczko nie smutaj. Ja też nie lubię zostawać sama, szczególnie w ciąży. Ale dasz radę.

oj z tymi męskimi wyjściami to chyba każda z nas tak ma.. ja się boję, że coś mu się stanie, w końcu do domu musi dojechać a nie jest to proste w nocy.. no i denerwuje mnie, bo często ma rozładowany telefon, a brak kontaktu jest dla mnie zabójczy;-)
corin, chyba muszę tak robić, bo mój jak popije, to chrapie tak, ze mam ochotę go udusić:laugh2:
emka, czekamy na foty

Czesc !!!
Ja tu nowa i pewnie nie dam rady tak często zaglądac jak wy!
Mam termin na 28 lipca i będziemy miec chłopczyka tylko z imieniem problem.
Jestem mama Ingi(ma 15 miesięcy). Dlatego brak czasu:-):-):-).
Mam do Was pytanie czy też macie duże upławy???
Nie dawno przeszłam infekcje niby słaba ale wtedy upławy były białe.
A teraz mam takie bezbarwne no i do złudzenia przypominają ten czop co się przed porodem wydziela(tylko że bez krwi)?!?!?! A mam jeszcze czasu a czasu!!!
Nie chce mi się znów do ginekologa leciec, bo czuje się w miare dobrze.
Brzuch mam tak nisko no i miałam skurcze ale w miare mi przeszło.
To wszystko od noszenia małej mi powiedział.
Widze że wy już tu niektóre się zbliżacie wielkimi krokami szczęśliwych szybkich porodów życze. (Córeczke rodziłam 9h i było nawet oki)
Wasze maleństwa kluseczki a moje cięzko określic z reguły mniejszy o tydzień na usg wychodzi ale córka też mała wychodziła a 10 dni przed terminem 3455g miała.
No zobaczymy u mnie też termin ciężko było określic bo nie miałam miesiączki(karmiłam piersią).
Dobranoc

reklama
Frania witaj :) ja mialam uplawy biale ale ustaly jak narazie spokoj.

Coś duzo nas ma przeczucia ze sie wczesniej rozpakuje:) ja tez tylko ja mam dwa terminy 8go i 25ty ale czyje ze bede poczatkiem, nawet mama byla dzis u cioci poloznej i ciotka stwierdzila jak mnie widziala ze nie wytrzymam do tego drugiego terminu no zobaczymy...czas zaczas skladowac torbe:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry