reklama

Lipiec 2011

jejku jak ja zazdroszcze tego basenu..a u mnie w kuchni sauna bo musze sobie sama na wode napalic w takim piecyku i jak sie piec rozchula to makabra a siedziec w kuchnitrzeba jak sie obiadek robi... ja mam nadzieje ze sie wczesniej chociaż z 2 tyg rozpakuje z malenstwem bo nie wyrabiam tej goraczki. Dziewczyny powiedzcie co o tym myslicie zeby do szpitala zabrac ze sobą wiatrak taki nieduży,bo jak juz kiedys pisałam nie pozwalaja okien otwierac na oddziale ,tylko raz dziennie mozna. czy to bedzie jakas fanaberia z mojej strony jak taki wiatrak bedzie stał przy łózku i bedzie skierowany tylko na mnie?

reklama
kurde a ja zastanawiam się co by tu przekąsić. chyba drugi obiad to lekka przesada :eek:
zorah no pewnie że zabierz ja nie mam więc nie będę na tę okolicznośc kupować. ja tam będę wietrzyc . po cc u nas sale 1 os. no chyba że będzie dużo nas w tym czasie . mam nadzeiję że się jakoś dogadam z inną mamą. a pielęgniarki przechytrzę :-D
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

sis hihi rabarbar pyszotka :-D :-D wczoraj mój Tomek gryzł razem ze mną ale mówi wiesz ja chyba z Tobą w ciąży jestem,bo mam takie same zachciewajki :-D:-D
wisieńka w sobotę na targu jak głupia pytałam pani czy te gruntowe są polskie i pomidorki też :-D :zawstydzona/y: xzaufałam jej i też nie będę panikowała póki mogę jeść jeszcze takie warzywka
Jutro małosolne ju.ż będą dobre bo zapach się unosi ale jeszcze za wcześnie kurde aż ślinka kapie mi hahahaha :-D
zorah nie wiem kurde no jeśli wiatraczek ma na Ciebie tylko powiewać to chyba dobry to pomysł

ja małosolne u pani z budki biorę- ma takie domowe małosolne z czosneczkiem mniam! juz od 2 tyg zajadam się nimi
a pomidorki na mojej działce juz podwiązane będą dziś- rosną jak głupie na tej "gnojówce" HEHHE
Do mnie tez balkan zapukał dzis kurier- 2 koszulki i szlafrok do szpitala przyszły, skarpetusie dal małej i inne szmatki

orchi- tak wiatraczek tylko na mnie. nie chciałabym małej przewiac. no chyba ze jakaś moja sasiadka z sali by sobie tez zarzyczyła "przyjemnego wiaterku" to chetnie sie podziele.... jezu to wychodzi na to ze biore ze sobą połowe sprzetu agd..bo jeszcze czajnik elektryczny musze ze soba zabrac bo kuchnia na tym oddziele to daleko jest a nie bede latac jak wariat... bosze ...mam 3 torby juz spakowane, pewnie dopakuje jeszcze jedna przyborów podręcznych i z wiatrzakiemw ręku....połozne chyba padna jak mnie zobaczą hehehe

Sis,ze mnie się babcia śmieje, że cały rabarbar jej opędzluję;)

A u mnie paradoksalnie gotowe małosolne sątańsze od tych żywych, do zakiszenia;] Ale i tak wole takie zakiszone przezmamę, albo dziadka, mniam!

Witajcie kochane mamusiei babelki!Ja juz w domciu chociaz tak wg papierow w szpitalu bo jestem na przepustce do czwartku w czwartek pojde tylko po wypis karte informacyjna i zwolnienie ,w sumie to troche tak bez sensu mogli od razu wypisac ,no ale trudno ,oni wiedza lepiej .no i tak nasza dziewczynka nadal jest dziewczynka ,wazy 1800 -1900 ,napisze dokladnie w czwartek jak dostane katre informacyjna ze wszystkimi szczegolami ,ale wagowo to w normie tak mi powiedziala ,a i jest kuz ulozona glowka w dol wiec powoli sie przygotowuje do spotkania z mamusia oby tak zostala.no i tak ogolnie to zdrowo rosnie .co wiecej ,robili ktg i tetno i skurcze wporzadku nic sie niedzieje mam tylko wiecej lezec na boku a nie na plecach ,mam jakies bakterie w moczu ale mam lek i mysle ze szybko wylecze bo wczesniej tez mialam ,dostalam tez jeszcze globulki dopochwowo ,bo jeszcze do konca mi sie niewyleczylo to zapalenie w pochwie ,ale juz jest wszystko na dobrej drodze :)ide was doczytac troszke chociaz:)pozdrawiam.a i mam liczyc ruchy ,licze i wpisuje ale niewiem czy w normie ,bo w cigu godziny tak mniej wiecej doliczam sie powyzej dziesieciu to dobrze czy zle ?hmmm

Ostatnia edycja:
a ja nie cierpię rabarbaru!!! pamiętam, jak moja Mama robiła ciasto z rabarbarem - fuj! ale tak szczerze powiedziawszy to już nie pamiętam, jaki ma smak.... :)

Zorah, a po co Ci czajnik - 3 dni bez herbaty nie wytrzymasz? Gdzie będziesz te bambetle trzymać? Weź to, co potrzebne, a mąz resztę doniesie, jak Ci bardzo będzie tego czajnika brakować.... :)

ale mi żeście narobiły smaka z tymi małosolnymi ogórkami.... ojciec w środe przychodzi to do Niego zadzwonię, żeby przyniósł.... :)

Teśka, super, że wszystko w porządku!

reklama
hahaha psotka zabijasz mnie tymi swoimi postami z odpowiedziami do 50 osob :-D wygladato imponujaco :-D
no ja mysle ze z malutkim od siory bedzie wszystko ok, ze po prostu taki jego urok a moze pozniej nabierze wiecej, ciezko powiedziec.. 8 czerwca ma kolejne USG to zobaczymy co tam powiedza..

ja pamietam jak bylam mala to z kolezankami kradlysmy rabarbar z ogrodkow i jadlysmy surowy na placu :-D ahha to byly czasy

wisienka ja mysle ze ogorki sobie daruje bo i tak ich nie jadlam, ale pomidory bede dokladnie myc i juz.

ja posprzatalam ladnie pokoik i teraz lezeeeeeeeeee ... jakos nie mam ochoty wstawac, czuje sie dosc zmeczona (zyciem chyba :-D) wiec poucze sie troszke slowek zeby nie mowili zem len :-D ehhehe

teraz mis ie zachcialo swiezutkiego, cieplutkiego ciasta drozdzowego z prawdziwym maselkiem <3
jejuuuuu...

a jak tak teraz piszecie o zabieraniu sprzetu AGD do szpitala, to ja ciekawa jestem czy szpital ma Wii Fii :-D to bym kompa wziela ahahha :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry