reklama

Lipiec 2011

psota to wyjasnia sens przekupstwa :-D ahhaha tez bym dala kawalek drozdzowca za ogorasy :-D ojjjj takie wiejskie, polsono-polslodkie :-D aj...

Iwonus my ciagle o jedzeniu, bo jak sie czegos nie ma, to warto sobie przynajmniej wyobrazic , ze fajnie by bylo jakby sie to mialo :-D

orchi nie sciemniaj ze poszlas na TV, pewnie juz w lodowce siedzisz i podjadasz jakies smakolyki :-D

MADZIA a tobie juz tak malo zostalo ze az sie pienie z zazdrosci, tak samo jak inne lachencje, dodi, maqnio itd...:sorry: na dobra sprawe jakby sie dziecie pospieszylo to za 2 tyg bys je mogla miec. Boziu cos niesamowitego ze to juzzzzzzzzzzzzzz v:eek::shocked2:

madzia spoczko, wymysl cos do wieczorka a ja jak o 17 pojde po arbuzka to wstawie fotke bidulko, co bys sie mogla nacieszyc wzrokiem :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Obiadek zrobiłam ale nie jem kisielek za to wciągam, tak mnie naszło. Cóz dziewuchy ja tez jestem ciągle głodna, chyba mamy taka fazę po prostu :happy2:
Ja zaczełam pic herbatke z lisci malin a jutro kupie wiesiołka i tez mam nadzieję jak juz pisałam na 38tc:rolleyes:
Madzia a kto Tu do głodu dopuści....................:happy2:

U mnie na karcie co nalezy wziąc do szpitala pisze :czajnik elektryczny jeśli zamierza się uzywać tantum rosa lub do sterylizacji laktatora:szok:

reklama
ale nadrukowałyście.. i nadal o jedzeniu.. te ogórki malosolne - mniam.. muszę zrobić koniecznie.. a to ciasto drożdzowe, nie jadłam odkąd umarła moja babcia, czyli 4 lata temu i może nawet upiekę..a teraz zjadłam lody cafe late ale nie jestem usatysfakcjonowana a truskawek nie chce mi się robić z mlekiem.. za to arbuza bym zjadła, a nie mam :(

zaraz się biorę za jakiś obiad, bo normalnie nic mi się nie chce..i jeszcze lata u mnie jakaś wredna mucha, którą właśnie udało mi się ukatrupić

Teśka, super ze już w domu..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry