hejka laseczki
zagladam po paru dniach nieobecnosci
na weekendzie bylismy w Sulejowie na zjezdzie linea klub, wszystko dobrze ale pogoda do d....., ca ja sie martwilam bo brzuch mi twardnial a malz mi mwoi ze do piotrkowa tryb jest blisko myslalam z e go zabije za taki tekst
na szczescie wrocilismy szczesliwie ale wczoraj wieczorem miala, chwile zgrozy bo siedzialam przy kompie o polnocy wstaje plama mokra na krzesle i od razu mysle ze wody mi sie sacza, zalozylam wkladke polozylam sie nie moglam zasnac i nei ruszalam sie wcale jakby to mialo pomoc no ale na szczescie to uplawy bo wiecej nic nie lecialo, ale tak sie zdenerwowalam ze sie cala trzesłam i od razu na mysl ze glupia baba p co jechala pol polski a teraz ma za swoje a ze w 1 ciazy tak sie zaczelo i to wlasnie w tym okresie to dodatkowy stres ze wczesniaczek kolejny sie urodzi
a dzis byłam na akademi jonson baby dot pielegnacji noworodkow, chorob skóry, rowoju dziecka w poszczegolnych miesiacach
dostalam probki janson baby, mleczko do ciala, fajne zajecia były, najmniejszy uczestnik mial 5 tygodni i na nim pokazywali jak wlasciwie trzymac dziecko jak rozstawiac nozki na co zwracac uwage podczas przewijaniam noszenia dziecka itp
a moja mala ppo przyjsciu z przedszkola dorwala sie do nich i próbke kremu na odparzenia rozsmarowala sobie na buzi, brzuchu i rekach
dodi ja mam te sam problem mały moj ma ok 2 kg duzy nie jest a do tego brzuch mam jakos tak nisko, moze fote wstawie pozniej