• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
He he własnie nie mogę bo te badania można zrobić tylko w szpitalu w Klinice przyszpitalnej , Poradni Ciąży Wysokiego Ryzyka a tam sobie lekarze strajkują od 3 tygodni,a bez wyników badań mój gin nie chce decydować jakie leczenie tego ciśnienia itp.Tylko,ze wizytę tam z racji cholernego strajku mam przekładaną już 3 raz i niewiadomo kiedy będzie koniec strajku,więc tak sobie mogę czekać do końca ciąży.Zatem będę na nim wymuszać niech podejmie jakąś decyzję bo ja jestem w kropce już.

Witam porannie:) u mnie dzis znowu piękny, gorący dzień sie zapowiada..
Jaki ja miałam dziś sen pokręcony.. mój kolega z podstawówki tez był w ciąży, a ja urodziłam małego szczeniaczka, potem poszłam do łazienki, a tam dalej mi sie coś ruszało w brzuchu i mówiłam że to malutka he.. a ten piesek sobie biegał:) no i brzuch miałam mały już i było na nim kilka rozstępów :szok: mam nadzieję, że ich nie będzie heh..

Ale w sumie to mnie ostatnio skóra na około pępka swędzi niemiłosiernie..żeby tylko nie pękła heh, bo jest bardzo delikatna już..

Zamówiłam sie wczoraj do fryzjera na farbę i podcięcie na 14 czerwca..ostrzegłam go, że jak nie przyjde, to wiadomo o co chodzi:) śmiał sie:)

mimi, chorerka jak mózna narazać zdrowie pacjentów, przecież ciśnienie w ciązy jest groźne dla was obu! nie rozumiem jak mogą ciezarnej odmówić tak ważnych badań! chore to, jak by się coś stało to byłoby ich winą.. jejku dobrze, że u nas nie strajkują akurat..

MADZIA, to trzymam kciuki za dzisiejszą wizyte!

HAHA, no to która pierwsza w kolejce do czerwcowego rozpakowania??

Ostatnia edycja:
Witajcie mamuski kochane

Najlepsze Zyczenia dla maluszków

Udanych wizyt i badan dzisiejszego dnia

Ja po wczorajszych upałach 1 raz czuje sie dzisiaj spuchnieta od tego latania chyba bo za duzo chodziłam przez cały bozy dzien to teraz pewnie efekty tego

Sestina, nie mam jakos mnie dzis nie "pociągaja" heh
Ciastka sobie jem tak na poczatek dnia:) potem pomysle o śniadanku jakimś dobrym..

Własnie mi napisali, że moga wysłać łozeczko dopiero 8czerwca, no cholera sie wkurzyłam..bo juz i tak ponad dwa tyg czekałam! no ale co zrobić, musze czekać, bo teraz nigdzie indziej juz wcześniej nie zamówie.. to będzie ponad trzy tyg! jejku a jakbym sobie zamawiała w 37tyg? zamówi sobie człowiek wcześniej żeby miec gotowe wszystko a ty takie coś! no oczywiście przepraszają i jeśli nie mogłabym czekać to zwrócą mi kasę..ale na co mi ta kasa, jak łozeczka u mnie w sklepach nie ma takiego jak chce!

Ostatnia edycja:
Dzien doberek urodziny udane z Małzem :) romantyczne ... mimo upalnej nocy
Dodi Misiu jak sie czujesz ?
Jana 14czerwca mam wizyte ... :)jeszcze tylllllllllle czasu :((( a ja sie zastanawiam jak sioe ma Waldus ... :( dluuuzyy sie ten czas BARDZO

dodi ja bym chciała po II połowie czerwca . ale jak wyjdzie nie wiem, mam nadzieję że dziś lekarz ustali mi termin
vero fajnie że się urodzinki udały
sestina właśnie słucham ;-)
balkan robiłaś już tę imprezkę
a ja jeszcze w łóżku :eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry