reklama

Lipiec 2011

reklama
Też lubię jajecznicę, z czymkolwiek. Mhmm, kurki królują :-D
I to jeszcze ze swojskich jaj. Mniam mniam.
A przez te upały to przestałam jeść. Zjem śniadanie i obiad, troszkę podjem. I tyle. Nie mam ochoty na nic. Dobrze, może waga się zatrzyma ;-)

Aneta na swojskich była- od teściowej z podwórka;) a i z kurkami tez bym ni epogardziła choc na pomidorach i masełku jakoś szybciej robię
magia jaka dieta- śniadanie to podstawa! jajka mają dużo żelaza które teraz nasz emaluchy potrzebuja bo w ostatnim mcu magazynuja zapasy żelaza zeby potem anemii nie było..... więc rób jaja:)

A wiecie co, musze sie pochwalic moim zakupem ostatnim... Pamiętacie, że kupiłam kapcie do szpitala za 3,90..
to teraz kupiłam gumowe japonki pod prysznic do szpitala, za cale 2,45! to sie wykosztowałam:)

Aneta na swojskich była- od teściowej z podwórka;) a i z kurkami tez bym ni epogardziła choc na pomidorach i masełku jakoś szybciej robię

Pyszności :-)

A wiecie co, musze sie pochwalic moim zakupem ostatnim... Pamiętacie, że kupiłam kapcie do szpitala za 3,90..
to teraz kupiłam gumowe japonki pod prysznic do szpitala, za cale 2,45! to sie wykosztowałam:)

Jezu, zazdroszczę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry