reklama

Lipiec 2011

reklama
Czesc glodomorki:-)
Ja sie dzisiaj tak wyspalam jak juz niepamietam kiedy:-) Ciekawe od czego to zalezy, raz spie jak zabita a raz wcale...
Ja dzis mam wrazenie, ze ktos zrobil sobie moja laleczke woodo (czy jak to sie tam pisze:-p) i wbija mi szpilki w krocze:baffled:
Bolesne i dziwne uczucie ale szybko mija, tylko nie znam dnia ani godziny kiedy znowu mi ktos szpilke wbije..

zorah-no właśnie, najgorzej wstać, lekarz każe leżec jak najwiecej tylko ze to jest nie do zrealizowania gdy ma sie samodzielny dom i dziecko..... boje sie bo niepotrzebnie czytałam w necie o tym rozluźnianiu spojenia a to nie ciekawe ale zgadzaja sie objawy.... chyba dzis sie przejde do lekarza bo nie zasne:)

Madzia, margerita ja z mazur jestem ale losik wypchnął mnie w centralną Polskę ale jeżdzę i korzystam z uroków mojej wsi i jedzonka babuni i tęsknię , tęsknię.... następnym razem się odezwę :zawstydzona/y:
tusiaczek ja od jakiś dwóch tyg mam taki ból i narazie nie przechodzi :-(
margerita rzeczywiście Kubuś jest duży ...ale wszyscy mnie pocieszają że silny co ja najlepiej czuję i moje żebra:-D:-D:-D mi termin z 31.07 po usg przesunął się na około 14.07 :happy::happy::happy: ale podobno nie ma reguły!!!!

witam:-)troche mnie nie bylo ale teraz moge troche chodzic i dokupuje ostatnie rzeczy do tego mam jeszcze 2 egzaminy:tak:zaczelam miec skurcze przepowiadajace czasami bola...
Za 2 tyg odstawiam leki i pewnie zaczne w ciagu tyg rodzic:-)
A co do terminu ja mam na 2 lipiec, pozniej na usg wyszedl koniec czerwca ale lekarz na to nie patrzy;-)co do wagi moj w koncowce 34 tyg mial jakies 2,5 kg

Malami, ja mam termin wg OM na 26 lipca wiec jeśli gin nie będzie chciał współpracować to zostaniemy we dwie na placu boju. Aaaa, Emka tez tak jakoś ma termin. Wiec możemy założyć klub chodzących w ciąży wieki. ;-)

No z tego co czytam to wiekszośc z was ma te bóle.... eh.... ja myslałam ze to cos niedobrego bo pierwsza mija ciąża była bardzo hmm...bezbolesna:) teraz ciagle sie czegoś obawiam...Mam termin na 17 lipca i coraz bardziej obawiam sie co to bedzie po porodzie..... jak maleństwo przyjmie moja 2 letnia córa..... czy sie "cofnie" ? teraz jest bardzo samodzielna, wszystko chce sama.... kocha dzieci ale jak mama sie zbiza do dziecko to juz nie fajnie:) eh.... chyba za wczesnie sie zdecydowałam

reklama
Madziu popuszczanie podczas ciązy podobno jest normalne hahah wiec sikaj nie żałuj:-D
Ania hej ;-) moje przepowiadające tez juz bolą a co najgorsze idą z krzyża:eek:
baya zazdroszcze Wam tych mazur łojjjjjjjj

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry