Mimi co faceci........ moj tez wczoraj jak robilam porządek w pokoiku malego mylam za lozkiem podlogę wolam wolam pozniej jechalismy zalatwić sparwy a on ze sie nie wyrobi a siedzial przez godz sie opalal na balkonie..... a poźniej do sloneczników wkladal patyki bo wielkie urosly...... jakby nie mógl tego robić i sie opalać........wrr ale nie powiem szafki na górze mi pomyl bo ja nie dostaje i zabronil mi sięgać...... a trzeba bylo ze 3 razy zmywać bo jak tato je robil to kurzu na nich ze uuuuuuuu także się nie przejmuj! To tylko faceci i juz. Ja już mam metodę co meża to mu wsadzam do jego rzeczy a jak pozniej na szybkiego znalesc nie moze to mowie masz tam gdzie polozyles...... pokrzyczy ja tez i wkoncu cos sie weżmie do roboty.
Corin dawaj zdjątka ......... fajnie że Ewunia to Ewunia i jest ok ja mam wizytę w pon ale bez usg bo mam ten pessar a gin chce szyjkę zobaczyć i sciągnie mi go 27 go pociesza mnie to ze jak dotrwam to 25 tego bede na slubie rodzonego brata.
Basielak ja kupilam te worki a jak ciuchy po nich nie sa pogiete jak tyle leża?? bo nie wiem co mogę w nie wsadzić.......