reklama

Lipiec 2011

hej laseczki;)
ja w koncu moge normalnie skorzystac z forum cos ciezko mi bylo do poludnia zalogowac sie i poszperac po nim... no ale na szczescie jzu jest w porzadku..
ja siedze bez humoru nie ma co robic nudy poszlabym spac ale co bede robic w nocy??:/ ahh

Widze ze o sexiku rozmowy juz nedlugo nam zostalo i bedziemy korzystac do woli od nowa:)
Katerina ja tez stracilam ochote zas moj moglby caly czas tak bylo do ostatniej wizyty jak sie okazalo ze szyjka mi sie skrocila tak teraz sie boje... tyle dobrze ze wyjechal i moja "Przyjaciolka" zostawiona jest w spokoju hehe takze nie martw sie ze cos z toba nie tak nie jestes sama:*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Konwalianko ja miałam bóle z krzyża. Są najbardziej bolesne i nie dają postępu w rozwarciu:crazy: No widzisz i jestem prorokiem:tak:

jeszcze nie mów hop.. to pewnie taka mega rozgrzewka macicy..
a z podziałem miłości, to myślę, że będzie tak jak za pierwszym razem.. po prostu będziesz jej miała 2 razy więcej..
racja mailuj.. wszystkiego trzeba samemu się nauczyć..a ojciec, faktycznie załatwił wnuczkę.. nie robi się takich rzeczy dziecku..
malami ja kupiłam w sklepie zielarskim
corin, super niespodziankę Ci zrobili.. po prostu chcieli Cię z domu wywabić :)
emka, ja myślałam o takim podkładzie do przewijania maluchów.. kupiłam 10 szt. ale nie wiem jakie one duże są jeszcze; co do sexuu, to mój P. wogóle mnie nie chce dotknąć, nawet jak mu lekarz powiedział, ze możemy.. bo on ma stresa jak mówi.. i tylko powtarza, ze nadrobimy jak się już mały urodzi..nawet argument ze będę sfrustrowana nie pomagał..
katerina, ja mam takiego pampersa, ale nie wiem czy się przełamię aby go założyć..ni martw sie o malutką, na pewno wszystko jest w porządku i rośnie w swoim tempie..

hej kochane,

ja odpoczywam po obiadku..

konwalianka, no ty mnie tu nie strasz teraz, bo skoro masz sny na opak, to by znaczyło, że urodze ostatnia a nie pierwsza...a to już nie fajnie by było haha

wiecie co, nie narzekajcie kobietki :-D ..mojego małża juz nie ma w domu hooo hoooo wiec i o seksie moge pomarzyc, a jak przyjedzie to będzie najwyżej kilka dni na to..bo jak urodzę to znowu przerwa długa.. a jak urodze zanim przyjedzie to już w ogole przesrane będzie miał.. bo ja jakoś i tak nie mam chęci na takie zabawy..

emcia, ciii nie mów tego głośno, bo aż strach mnie oblatuje, że juz mam 37 tydzień! jakos wydaje mi sie ciagle że jeszcze tyyyyle czasu jest:)

dziewczyny, a te liście malin to moge sama ususzyć? i robić z tego herbatke?

Ostatnia edycja:
no dodi ale jak twojego nie ma to tez inaczej sie odczuwa potrzebe, niz jak lezy kolo ciebie kazdej nocy, albo jak juz sie przytula na lyzeczke :-D nie zebym miala potrzebe caly czas, ale kurczak blady raz na jakis czas i to nie z wymuszenia :-D

a z tymi tygodniami to na prawde zazsroszcze, juz sie nie moge doczekac az mi zostanie 2 lub 3 tyg do konca, ahh...

hehe, emka, dokładnie..
oj dodi, nie przejmuj się..zapewne wplasujesz się pięknie w sam początek:) ja podejrzewam, że można samemu, bo na opakowaniu jest napisane, ze zbierane z ekologicznej farmy i suszone, więc co tu innego można zrobić.. pewnie tak jak i mięte czy inne zioła

Hej dziewczyny no w końcu forum biega. U mnie burza była i jest w koncu chłodniej.
A ja głupia baba wybrałam się w taki upał do kościoła z Mackiem bo Paweł był w szkole. U nas bierzmowanie było więc tłumy ludzi a w kościele po prostu sauna. Po pół godzinie prawie mdlałam, spuchłąm jak balon. Ludzie z boku siedzący pytali się czy chcę wyjśc. Popatrzyłam na swoje stopy a one to płetwy były. Zaczeło mi się kręcić w głowie i opdlatywałam. Wyszlismy i na dworze wiało lekko , Maciek kupił mi zimna Colę w sklepie obok i przerwałam. Ledwie doszlismy do domku, połozyłam się i zasnełam. Teraz już zeszło większość tej opuchlizny ale wystraszyłam się strasznie
shocked.gif

Jeśli chodzi o sexik to u nas od kiedy gin pozwolił jest ale mniej go , mam wrażenie, ze Pol kocha się ze mną na pół gwizdka bo boi się, ze coś nam zrobi.
Kupiłam takie prześcieradło pod prześcieradło, nieprzemakalne dla ludzi leżących. I wkyurzyło mnie bo szeleści to spróbuję na tym podkładzie spać potem. Zadnych pampersów nie założe, włożę normalną podpaske nocną albo wkładke ginekologiczną.
Sorki, że tak ogólnie ale tylko przejrzałam co pisałyście.

Hej Słoneczka kochane!!

u mnie dzis poł dnia kumpela siedziała i z lekka sie wymęczyłam:) nochala z domu nie wystawiam dzis, bo skwar niemiłosierny na dworzu i nie chce zeby mi sie dziecię zagrzało:)

dodi normlanie az Cie wyściskam jesli okaze sie ze byłas dobrym prorokiem co do mojego rozpakowania, a i wysyłam ci kwiaty ze ustapienie mi miejsca Szlachetna Ty Moja:*!! a tak na powaznie to wcale nie zdziwiłabym sie - z moim szczęsciem, jakby połowa z Was już tuliła swoje skarby a ja nadal bym z brzuchem pomiatała:)

co do podkłądu to ja mam załozony taki ceratkowy na materac, na to kocyk i prześcieradło i prawie wogóle go nie czuje a spi sie równei wygodnie, takze mysle ze warto, szkoda byłoby zamoczyc materac:)

konwalianka współczuje tych skurczów kochana, ale spokojnie, one moga jeszcze długo trwac przed porodem:)i nie bój nic, corin i mailuj dobrze gadaja. moja matka jak mnie urodzila to prawie plakała, ze to niemozliwe ze takie brzydkie dziecko urodzila, dopiero po jkaims czasie jej przeszło:*
emka super, ze wkoncu wyspana:*
corin ale ty masz fajna rodzinke normalnie ja love ich:-)
magia no obys sie tylko nie rozchorowała po tych gościach
wisienko normlanie masz zakaz chodzenie do kościółka w taka pogode, bo bede po doopci lac:-), dobrze ze Maciek był przy tobie, taki synek to skarb:)

co do przytulania to u nas od marca posucha i jeszcze jej konca nie widac, a poza tym nawet jak moglismy to moj małz tez tak jkaby na pol gwizdka i ciagle schizowal ze mała po głowce uderza. Zal mi czasem bo chodzi jak struty, ale co zrobic, a moje libido zwiało na księzyc:)

buziam wszystkie:*

wisienko wiem jakie to przescieradlo :-d JA je kiedys kupilam przez pomylke, bo chcialam kupic zwykle frotowe z gumka a kupilam to z plastykowym podkladem pod spodem i rzeczywiscie szelesci jak jasna cholercia :-D nawet jak polozysz na nie drugi i trzecie to i tak slychac :-D uzyj go w ostatnim tygodniu, tak bedzie lepiej :-)

jacieeee, kiedy ja ostatni raz kociol odwiedzilam :szok: az strach sie bac! :-D

Ostatnia edycja:
witam was kochane brzuszki
a mu dziś cały dzień nad jeziorkiem . wyleżałam się w cieniu na leżaku . pochłonęłam pół książki .
idę was podczytac.... miłego popołudnia

reklama
ja dzisiaj byłam w kościele.. jakoś miałam potrzebę, ale stałam/siedziałam na zewnątrz w cieniu..nie wyobrażam sobie wewnątrz.. zresztą kilka razy zemdlałam w środku w zimie i lekarz mi nawet zabronił chodzić..

nawet nie wiecie jak mnie dzisiaj boli podbrzusze.. i "rwie" pochwa.. bez względu na to czy leżę czy stoję..

ale Ci dobrze Madzia.. ja jak maluszek da w przyszłym tygodniu wybiorę się do Mszczonowa na baseny..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry