• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lipiec 2011

no my juz napchani obiadkiem:) u nas blyskawice i grzmoty brr...

no własnie ja nie wiem jak co tu sie dzieje?!!?!? wpychają sie babiszonki przed kolejke jak nie wiem, robie transparent i bede strajkowac:-):-)a tak na powaznie to faktycznie jeszcze nam sie gocha z gon1a pierwsze rozpakują, beda szybciej od morgenrood:-)

sis udanej imprezki kochana:)
zorah super, ze dzidziol przybrał na wadze, to najwazniejsze:)

reklama
zorah no i super, że maluch nadgonił wagę i już nie musisz się martwić, a teraz leż i niech nerka odpoczywa... już niedługo
wydrusia tylko tam nie rodź na urodzinach, bo babcię zestresujesz ;-) a tak poważnie - dobry pomysł, odstresujesz się i zajmiesz głowę czym innym to pewnie ci przejdzie

bosz... ja tylko wyskoczyłam po torcik dla mojego mężusia do cukierni, powiesiłam pranie i zjadłam dwa głębokie talerze klusków z truskawkami :) Wracam i co widzę? nowe 10 stron zapisane!! Jesteście niemożliwe :)

Dziewczyny ile płacicie za opiekę położnej? Moja gin powiedziała, że u nas w szpitalu się tego nie praktykuje, bo też się zastanawiałam nad umówieniem się z jakąś położną. Ale może jak już przyjadę do szpitala to coś się da na zachętę położnej.. :P

Dobrze, że z Weroniką OK!! Niech jeszcze poczeka z rozpakowaniem.

Pisałyście o majtkach siateczkowych. Ja kupiłam sobie dwie paczki (pakowane podwójnie: jedne majtki wyższe i drugie niższe na potem, jak już nie trzeba będzie nosić tych gigantycznych podpasek). Wydaje mi się, że sprawdzą się one o wiele lepiej niż te jednorazowe. Te, które ja kupiłam są na prawdę fajne: miękkie i miłe w dotyku i w ładnym lilowym kolorze. A że prześwitujące to się nie martwię, przecież i tak wszystko będzie zasłaniać podpaska :P

A tak z innej beczki, to w czwartek przywiozą mebelki do pokoju szkraba :) już się cieszę :)

Jak wy to robicie, ze macie tyle siły:szok:Ja się męczyłam żeby zasnąc i tak wisiałam między snem a jawą. Zgaga mnie męczyła a Emilcia tak sie ułozyła, ze gniecie mi wątrobę i grzebue rączką w pachwinie
Maqnio ty pilnuj kolejki:-D
Ja rezerwuję ma 20 albo 29 czerwca. 2o bo jeszcze bliźniak jak mamusia a 29 bo w imieniny taty:-D
zorah dwa tygodnie śmigną, będzie dobrze
malamii ja nie biorę takiej ale we wro 500-600 zł
wydrusia miłej imprezki

malamii w Wawie 1500, ale jest to oficjalna cena na stronach szpitala - wszystko legalnie, spisuje się umowę - jestto po prostu nazwane jako " ponadstandardowa usługa okołoporodowa";-) my po godzinnym spotkaniu z tą położną jesteśmy dużo spokojniejsi i cieszę się, że będzie tylko ze mna od początku do końca - tak nawet dla komfortu psychicznego, choć liczę, ze i praktycznie mi pomoże :-)

to teraz ja lecę pranie rozwiesić, bo słońce wyszło

jak antygwaltki to chyba jednak zaryzykuje i je kupie.... i tlumy szaleja :-D :-D :-D

emka bawełna ci tak nie przepuści powietrza jak ta siateczka podobno jest niezastąpiona, a że prześwitują? to tak wiesz, sexy, prawie jak bielizna z sex shopu...:-D

psotka @@@@@ czekamy na relację

no to z Corin dalyscie mi do zrozumienia ze te sexi przeswitujace antygwaltki (jaki paradoks :-D) sa niezastapione i zainwestuje moze w jedna paczke :-D

em_ka kurcze taki nastrój a tu lipa,przez takiego ogóraska :-D
Iwonus no widzisz ty kobito jaki los mnie spotkal, to ja sie nameczylam zeby przekonac kochanego ze nic zlego mi sie nie stanie po przytulaniu, on w nerwach sie w koncu zdecydowal a tu masz ci babo placek, reklama ogoraska wyskoczyla i pozamiatane :-D

maly usnal pewnie i mi zaraz sie zachce spac, wiec nie zdziwcie sie jak znikne na jakis czas :-D
najadlam sie tak ze zaraz mi uszami wyjdzie :-D

Pippi ja myślę, że mogą nam dużo pomóc położne. A jak podpisywałaś umowę to jakoś Cię badała czy nie?
Wydrusia nie rodź bez kolejki, he he he:-)
Wisienka ja też od jakiegoś czasu czuję gmeranie w pachwinach i czkawkę w kroku:-D

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie po burzy. Pies się zestresował maksymalnie ;-) Ale lżej się oddycha. Wydrussia, Veronique bez świrów bo zaczne talony rozdawać, potweierdzone notarialnie, z numerkami ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry