• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lipiec 2011

Witajcie! Mam wiadomość od gona1 z lublina. Będzie dziś pierwsza lipcówką a raczej czerwcówką. Niestety plynely jej wody. Dziś pojechala na izbę i bedzie miala cesarkę po 18!!! Trzymajcie za nią kciuki!!! Aby maluszek byl caly i zdrowy Gosia jest w tym samym tyg ciazy co ja!!!!!!! Jak cos bede wiedzieć dam Wam znaka!!!!

reklama
malami a w Piasecznie 1500zł, z kolei w Instytucie Matki i Dziecka 1000zł,
pippi. magia
, u was w szpitalu 1500? a ile za znieczulenie płacicie?

ja jeszcze bez obiadu, ale apetytu tez dzisiaj nic a nic nie mam.. zjadłam jabłko i tyle
emka, majty zakup bo są wyjątkowe.. mój mężulek wymyślił, że jak mi coś zostanie, bo później po połogu odpowiednio je wykorzytamy..aż boję się pomyśleć, co mu po głowie chodzi:-D:cool2:
zuzu wpisz do ese mesów i wieści z porodówki.. dobrze, ze ma już skończony 36 tydzień..no to worek się otworzył..

Trzymam mocno kciuki za Gonię!!!
No to się zaczęło...
Mailuj Ty już doświadczona z tymi notariuszami;-)
Konwalianko 1500 zł. Cieszę się, że już Ci lepiej:-)
Czuję, że my już też niedługo się rozpakujemy:tak:

zuzu az mi sie cieplo zrobilo jak to przeczytalam o gon1...no to sie zaczynamy sypac powoli, tylko patrzec jak kolejne poleca... aj aj aj... :-) przekaz calusy od nas wszystkich i powiedz ze trzymamy kciukasy za malenstwo i za nia.

konwalianka 600 zł za ZZO, ale na razie o nim nie myślę, może uda się bez

zuzu ale wieści!!! a mówili jej wcześniej że to nie wody, to co, lekarze nie potrafią rozpoznać? :szok: @@@ już trzymam, będzie dobrze

a ja z kolei cały dzień głodna dzisiaj... idę chyba coś poszukać na drugi obiad ;-)

reklama
Zuzu informuj jak tylko będziesz coś wiedziały.Laski wszystkie zbiorowo trzymajmy kciuki za Gonię!!Kurdę jednak i moja mama i położna miały rację,ze jak 36 dobiegnie końca to nie znasz dnia ani godziny!!echhh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry