reklama

Lipiec 2011

reklama
no własnie jestem troche spokojniejsza, a i w jej wage tak do konca nie wierze, bo doskonale wiem ile razy usg potrafiło sie porządnie pomylic, wiec poki co biore jej wage "przez palce":-)

maqnio i super,że lekarz Was troszkę uspokoił :-D ch9olera kolejna cc jej boję się serio co mi lekarz powie ,bo ja nie chcę cc nawet takiej myśli nie dopuszczam kurdeeeeeeeee
konwalianka no to niezłą masz teściową ;)

orchi wierz mi kochana ze ja tez nie chce cc, od poczatku ciązy zakładałam tylko sn i nawet nie pomyslałam ze moze sie okazac ze będzie cc, ale jak teraz sobie mysle to faktycznie byc moze ciezko byłoby mi urodzic Małą z taka wagą. na dzis dzien załozyłam ze i tak chciałabym spróbowac sn a jak sie nie uda to cc, zobacze jak sie gin do tego ustosunkuje.:*

orchi wierz mi kochana ze ja tez nie chce cc, od poczatku ciązy zakładałam tylko sn i nawet nie pomyslałam ze moze sie okazac ze będzie cc, ale jak teraz sobie mysle to faktycznie byc moze ciezko byłoby mi urodzic Małą z taka wagą. na dzis dzien załozyłam ze i tak chciałabym spróbowac sn a jak sie nie uda to cc, zobacze jak sie gin do tego ustosunkuje.:*

U nas też nie wiem jak to będzie. Jak napisałaś że jak dziecko ma 4000 to cc się wykonuje to się zdziwiłam, bo np u nas szwagierka rodziła 4300 bąbla sn. Co szpital to inne praktyki ;-)

A i dodzwoniłam się w końcu do tego mojego szpitala. Okazało się że się dopiero otwierają w nowym miejscu. No i w piątek pojadę sobie go obejrzeć i porozmawiać o porodzie.

reklama
maqnio no to super!!!! i to że Rózinka taka duża i że cc:-) A wiesz od jakiej wagi u nas cc? 4700! No to raczej mi nie grozi;-)
konwalianko a mi się wydaje, że będziesz miała szybki i lekki poród odrobinę przed terminem:-)
mailuj &&&&&&& za wizytę:-)

Jak sobie policzyłam to Staś teraz też może ważyć już 3700-3800:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry