reklama

Lipiec 2011

madzia no właśnie. A może przez to wymiotowałaś wcześniej???? A jak teraz się czujesz? U mnie na razie od wczoraj cisza ze skurczami - obawiam się tylko, że to cisza przed burzą;-) W poniedziałek mam wizytę to się dowiem czy wycierpiałam się na darmo czy jakieś rozwarcie a nie zwarcie tam jest:-)
psotka gratuluję udanej wizyty i dużego Dawidka:-)
dodi daj tego groszku, to już mi całkiem kiszki skręci:-D
orchi pytałaś mnie o to czy u nas cc czy sn. No pewnie w szpitalu będzie parcie na sn. Ale może tym razem pójdzie łatwiej.

Ostatnia edycja:
reklama
dodi kurde może na śląsku tego nie mają :szok: haha bo serio nie widziałam na targu w ogóle ale pomidroki cena niezła u mnie 9zł kg :baffled:
Dzięki słońce czas pokaże czy mała wyjdzie szybko czy pomęczy mamusię :-D a groszkiem podziel się dam za to brzoskwinię i arbuzocha :-D
Magia zwarcie czekasz na rozwarcie ;-):-D:-D dzięki za odpowiedź kochana :*:*:*

Ostatnia edycja:
Madzia, przesłałam przecież kawałek torta - gołębie miały kawałki po Was dostarczyć - zeżarły pewnie po drodze......

ja torby spakowanej nie mam :zawstydzona/y: ale nie zamierzam szaleć z zawartością, bo szpital nie daleko, a mąż i mama pod ręką..... :)

oj świeży groszek - mhhhh.... pychota!

zakończyłam fryzowanie na wizytę do gina..... :) jeszcze potem te nogi muszę umyć.... :)

magia u nas też przypałętało się do córci jakieś choróbsko .... eh jak zawsze wszystko naraz.....

Ja co prawda dziecka (jeszcze) nie mam, ale za to mam 2 psy. I modlę się też żeby im się coś nie przypałętało w najmniej odpowiednim momencie, bo niestety leczenie nie będzie za tanie. A zwykle tak jest, że akurat któreś z nich potrzebuje interwencji weta akurat wtedy gdy my z kasy jesteśmy wypłukani.

balkan dziś masz wizytkę ??? jak tak to &&&&&&&&&&&&&&&&& :D
dodi hehe taaa bez włosków by pewnie została albo jakaś wyliniała :-D szczoteczka dla szczerbatych by była ... :-D jej stara a głupia jestem :zawstydzona/y::-D
Magia nooo rymy ma super :-D:-D widzisz a jak ja pomyślę,że jeszcze mi tyle czasu zostało a Wy już będziecie tuliły maluszki przy serduszkach swoich to aż mi się łezka kręci,że czas tak wolno płynie :tak::-D ale dam radę no muszę :-D

reklama
orchi tego nigdy nie wiesz. Może niektóre z nas przeterminują się o 2 tygodnie (mimo skurczy), a Ty urodzić 2-3 tygodnie przed terminem? Tu tak naprawdę to kolejka nie obowiązuje, bo wszystkie jesteśmy uprzywilejowane, he he;-)
dodi no, to już poważny wiek ciążowy:-) szykuj się:-) No właśnie, a jak będzie się nazywała Wasza druga dziewczynka????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry