reklama

Lipiec 2011

Też mam dwie torby, ale takie nie duże.. szlafroka na razie nie pakuję, najwyzej mi ktoś dowiezie:)
Magia, to trzymam kciuki, żebyś się niczym nie zaraziła kochana i zdrówka dla Łukaszka!

Ja na wyjscie biorę body z długim rękawkiem i spodeneczki i czapeczkę cienką (bawełnianą) najwyżej kocykiem przykryję małą, i to wystarczy w zupełności myślę..

reklama
Matko wczoraj net zginął dziś też kurka wodna :wściekła/y:
sis :*:*:* a miałam o 10:00 pisać smska :-D:-D no zła byś była jak Osa jakbym Cię zbudziła z błogiego snu hahahaa cieszę się,że Dawidek zdrowy i nie spieszy mu się narazie ma jeszcze troszkę czasu,sporo urósł kurde mój Tomek obstawia też do 3kg mała a ja stawiam na jakieś 2500 kurde :-D:-D
wydrusia ee to może jeszcze pochodzisz z dwupaczku... i tak się zastanawiam która 1sza SN urodzi ,bo jak narazie same cesarki :-D
Ja się piszę na SN ale mam nadzieję,że 1sza nie będę :-D:-D
dodi zwarta i gotowa jesteś powiadasz a nogi umyłaś ?/ ;-):-D:-D:-D
mailuj haha ja jak widzę ten avatar mam ten sam widok tort balkan :-D
Krwi mi upuścili dziś i mam lepszy humor może jakąś złą zabrała w tą strzykawkę ?? wisieńka za syna &&&&&&& i za Ciebie żebyś szybko doszła do siebie &&&& :*:*:*:

Orchi, w ogóle ich nie brudzę!! hihihi tylko leżę i pachnę:):) a tak na marginesie, to wolałabym byc juz troszkę ROZWARTA a nie zwarta hahaha :-D

jem i jem ten groszek, chyba mnie rozsadzi:):) no ale bardziej to już chyba nie może mnie nadąć!

dodi hahaha może coś tam powoli "rozwiera" kto to wie może będziesz miała super lekki poród czego Ci z całego serca życzę jak i reszcie dziewczyn :-D
Groszek słodki kurcze nie widziałam u mnie jeszcze :baffled:
Corin ja dziś do pralki wsadziłam szczoteczkę do zębów ale po kiego to nie mam pojęcia zauważyłam ją jak nastawiać pranie chciałam teraz niedawno :baffled: niedługo to ja sama zginę chyba :-D

Ostatnia edycja:
reklama
orchi, groszku to ja juz jadłam tydzień temu:) a teraz to w ogole tani jest, bo 4 zł kg... kupilam pół, ale chyba nie ogarnę, to mogę sie podzielić, ale mega słodki jest!

Życze ci tego samego kochana! oby tak było i każda z nas urodzi lekko i przyjemnie!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry