reklama

Lipiec 2011

witam brzuszki
wydrussia trzymam kciuki &&&&&&&& i czekam z niecierpliwością co dalej

wisienko kciuki zaciśnięte za syna &&&&&&&&&&&&&&& o i oby jutro po odstawieniu leków ......
psotka gratuluję udanej wizyty .ja wizytuję dzisiaj ;-)

idę sobie kawkę zaparzyc bo jestem nieprzytomna

reklama
Mailuj, własnie zjadłam ostatni kawałek tortu.... :)

Konwalianka, ja zarówno Mamie, jak i Teściowej podałam po prostu termin porodu wyliczony z OM, a One przecież dzieci rodziły, więc już same sobie musiały wyliczyć i zadecydować.... zawsze można wziąć urlop na żądanie, a poza tym nie wierzę, żeby nie poszli im na rękę, jak córka/synowa rodzi.....

Marzenka, super, że już się lepiej czujesz, ale wpoczywaj

dzień dobry brzuszki

obudził mnie dzisiaj budzik :szok: nastawiłam go wczoraj na 8 z myślą, że i tak wstanę wcześnie a tu proszę...
zjadam śniadanko i mykam do fryzjera
ale zadam Wam jeszcze pytanie - będziecie zakładały od razu na łóżeczko ochraniacze na szczebelki? coraz więcej czytam, żeby takiemu maluchowi nie zakładać ze względu na lepszą cyrkulację powietrza w łóżeczku i zapobieganiu SIDS. W sumie takie dzieciątko nie rusza się jeszcze na tyle, żeby uderzyć główką o szczebelki więc sama nie wiem...

Sestinko, ja to chcę urodzić na początku lipca, czerwiec zostawię w spokoju;)

Wisieńko, tylko się nie przemęczaj!

Balkan, Dawidek w tydzień przybrał dokładnie 343g, więc pewnie Mateuszek też ma ok. 3kg:)

Mailuj, dzięki:* A Ty kiedy wizytujesz?

MADZIA, trzymamy kciukasy z Dawidkiem!

ale zadam Wam jeszcze pytanie - będziecie zakładały od razu na łóżeczko ochraniacze na szczebelki? coraz więcej czytam, żeby takiemu maluchowi nie zakładać ze względu na lepszą cyrkulację powietrza w łóżeczku i zapobieganiu SIDS. W sumie takie dzieciątko nie rusza się jeszcze na tyle, żeby uderzyć główką o szczebelki więc sama nie wiem...

U mnie siostra w ogóle nie zakładała i mały się nie poobijał. Sama się nad tym zastanawiam i czy w ogóle będę ich używała. Jednak co przepływ powietrza zatrzymuje, to zatrzymuje...

witaj madzia, witaj balkan;)
Aneta ja zakładam ochraniacz ale taki kawałek materiału nie zabiera powietrze- cale złóżeczko jest ze szczebelków więc troszkę osłony przy główce ( u mnie np. pokój jest niewielki wiec przy otwarym oknie się przyda) nie zaszkodzi

Hello Sestinka!

ja chyba też założę ochraniacze w razie ew. przeciągu, bo mały będzie spał z nami, a ja nie znosze duchoty w pokoju, więc dziecko od najmłodszych lat będzie się musiało do świeżego powietrza przyzwyczaić..... z drugiej strony nie będe go przez te ochraniacze widziała z łóżka..... zobaczymy - okaże się 'w praniu'... :)

Hej rybeczki... ja dziś porannie, a tu takie emocje od razu!!

Bylam na targu, nakupowałam smakołyków, teraz leże i dysze.. kupiłam truskawki, czereśnie, groszek słodki i ogórki malosolne... no i świeże bułeczki!! zjadłam buły z szyneczką i ogórasem, koktajl truskawkowy wypity,teraz zabiorę się za groszek!

reklama
Hej brzuchole! Uff nadrukowałyście......Dobrze ,że z Wydrusią wszystko ok,no i wie przynajmniej na czym stoi:)Wisienko Kochana dzieki za wieści!!Ja przespałam noc jakoś.Ech skurcze znów zaczynają męczyć. Mój gin mówi,ze jak przepowiadające codzień męczą to poród blisko.Oby:)Ja tam bym chciała by mały choć do końca czerwca poczekał,ale cóż niech się dzieje jego wola:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry