Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Corin, ja też na opisie USG mam napisane ilość wód prawidłowa - prawidłowa, to prawidłowa, a ile to AFI to jakoś chyba nie do końca mnie intersuje.....
Wy się martwicie czy za dużo czy za mało..a ja nawet nie wiem.. bo na moim usg nie ma żadnej informacji na ten temat ani lekarz nic nie mówił i teraz to chyba ja powinnam się zestresować.. ostatnią taką informację mam z 20 tygodnia
magia supcio ze wszystko ok, ja przebieram nogami za ta moja poniedzialkowa wizyte na usg, az sie trzese zeby mala byla ulozona glowka w dol, choc wydaje mi sie ze wlasnie tak jest ulozona, stosowalam te cwiczenia, moze pomoglo
a Stasiek juz duzy chopak, gotowy do ladowania
emeczko trzymam kciuki za Wasze usg. A u nas tak jak czułam - na dole główka, po prawej stronie plecki, na górze pupcia, a po lewej kopiące nóżki:-)
Na usg oczywiście nie było widać buźki, a lekarz w pewnym momencie robi zbliżenie czegoś wyraźnego na 3D. Ja mówię: "Chyba buźkę widzę". A lekarz: "Wręcz przeciwnie, to dupka"