• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

sis no dokazuje od 5tej rano mała ból żeber mam od tego,że sobie piękna nogi non stop :-D:-Dprostuje ,wczoraj ją podejrzeliśmy jak piła wody i ruszała fajnie usteczkami :-D:zawstydzona/y: no co Ty ja jeszcze nie sypie się i nie mam zamiaru takiego :-D no chyba,że rozwarcie by szybko się potęgowało ;-)
balkan hahah dobre no tak co będzie siedział z głową w dół cwany nie ma co :-D

reklama
Basieniak, ja miałam mieśniaki wycinane 5 lat temu, ale odrosły - mój lekarz powiedział, że tego jednego mi przy okazji cc mogą spróbować wyciąć..... mi tam jest wszystko jedno, bo i tak wszystkich nie wytną, więc muszę później o to zadbać.... jakby mi chceli wszystkie powycinać t orekonwalescencja by była troszkę dłuższa i znieczulenie całkowite.... więc jak im sie ten jeden uda wyciąc to Ok, jak nie, to później usunę....

Orchi, poza tym, jak nie siedzi głową w dół to mi na szyjkę nie naciska, więc jest większe prawdopodonbieństwo, że dotrwam do 7 lipca.... choć nie powiem - łapkami lubi sobie pobgrzebać w moim pęcherzu.... :)

psotka jak tak was czytam to tez bede na szarym koncu , chyba ze to cisnienie bedzie wysokie to cos beda musieli ze mna robic ale jak na razie sie na poród nie zapowiada to poczekamy sobie kochana na wszystkie a potem my

Madzia, wycięcie mięśniaków to poważniejszy zabieg niż cesarka, więc nie chcę sobie fundowac na starcie jeszcze bardziej obolałego brzucha z jakimiś sączykami..... za 2 - 3 lata usunę..... na razie większej ilości dzieci nie planuję.... :)

Witam Was. Dawno się nie odzywałam. Widzę, że już 2 ciężarówki się rozpakowały, a więc ... witajcie w klubie!
Nie wiem czy pamiętacie pod koniec marca wylądowałam w szpitalu z podejrzeniem infekcji, pewno balkan pamięta, bo byłam w szpitalu bielańskim. No i niestety już w dwupaku z tego szpitala nie wyszłam.
W dniu 12 kwietnia 2011 roku przez cc na świat przyszła moja ukochana córeczka Amelka z wagą 800g, dł, 34cm, pkt apgar 7-8-8. NIe będę się rozpisywała co przeszłam przez te dwa miesiące... Od wtorku 14 czerwca Amelka z wagą 2kg jest już ze mną w domku i teraz smacznie sobie śpi. Przed nami jeszcze długa droga, w związku ze skrajnym wcześniactwem, ale odpukać na razie wszystko jest w porządku i nie wyobrażam sobie życia bez mojej kruszynki.

Ostatnia edycja:
beetka pamiętamy jak najbardziej i właśnie póxniej już cisza była a żadna z nas nie miała namiarów na Ciebie .Boszz jak dobrze,że córeńka rośnie jest przesłodka !!!!!!!!!!!!!!!! Ojjj musiałaś się nadanaerwować a;e dobrze,że niunia rośnie i ma się dobrze 2 kg to już kawał kobitki buziamy mocnooooooooo :*:*:**:

reklama
Beetka, pamiętam i wogóle pamiętamy, bo kilka razy się zastanawiałyśmy, co u Ciebie.

Przede wszystkim GRaTULACJE!!!! Córcia wygląda przepięknie - no i wspaniale, że już jesteście w domu.... a w którym tyg się urodziła? czytałam, że dziewczynki wczesniaki są dużo silniejsze od chłopców, więc Malutka na pewno dogoni rówiesników. Trzymam kciuki z całego serca!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry