reklama

Lipiec 2011

Dziękujemy za miłe słowa :). Psota szczerze to do tej pory nie wiadomo dokładnie co wywołało u mnie akcję porodową. Do szpitala trafiłam z silnymi skurczami, które potem pompą z fenoterolem mi wyhamowano, podejrzewali infekcję wewnątrzmaciczną, ale wszystkie pobrane wymazy okazały się być jałowe, żadnych bakterii nie wyhodowali, później po porodzie też pobierali wymazy ale też nic nie wykazały, tłumaczyli to tym, że długo antybiotyk dostawałam. Wody mi się nie sączyły, miały normalny kolor, Amelka nie miała żadnych bakterii. Zagadka z archiwum X... Nawet nie wiadomo co robić przy następnej ciąży żeby tego uniknąc...
Dobra musze uciekać moja kruszynka się budzi głodna ;)
Pozdrawiam.

reklama
dziewczyny jak wy tak rano wstajecie z własnej woli:no: ja musiałam dziś o 6 do tego szpitala i to jakaś katorga jest o tej porze wstać....
ktg mam wzorcowe, po usg też ok, przepływy na szczęście w porządku, łożysko zdrowe, wód mam 7,7 AFI - rozmawiałyście o tym wczoraj wieczorem, więc ja od razu miałam skonsultowane najpierw przez gin w szpitalu, potem przez moją gin telefonicznie i to jest w normie!
mimi bo to chyba ty się martwiłaś że masz za mało.... norma jest od 5, poniżej tego można się martwić

za tydzień jeszcze tylko sprawdzenie wagi malutkiej, bo dziś jeszcze za wcześnie na porównanie i uffff dodatkowe badania za mną
ale już jestem spokojniejsza:-) lekarz powiedział, że po prostu będzie pewnie drobna po mamusi....;-)

aha trzymam @@@@ za dzisiejsze wizyty!

Ostatnia edycja:
Beetka, trzmymam za Was mocno kciukaski! Dzielne z Was kobiety!

Pippi, rewelacyjnie, że wszystko dobrze:) Maleńka jest na 100% zdrowiutka:) Co do wstawania, też tego nie rozumiem, dla mnie 6 to środek nocy;)

Ostatnia edycja:
Beetka, podziwiam Cie i gratuluje coreczki. Przeszlas wiele, ale jak widac wszystko dobrze sie skonczy! Dostawalam antybiotyki dosc czesto (wiekszosc ciazy spedzilam w Luksemburgu) i lekarze uwazali, ze moga one zapobiec wczesniejszym porodom, a nie przyspieszyc. U mnie bylo takie zagrozenie od 24 tygodnia. Tak jak mowisz, zagadka jest to, dlaczego niektore dzieciaczki rodza sie przedwczesnie. W XXI wieku ciagle niedokladnie wiadomo jak dochodzi do wczesniejszych rozwiazan. Trzymam kciuki za Ciebie i Malenka!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry