Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mama pewnie jedzie żeby Ci pomóc, a tu nic do roboty nie zostanie 
Czy któras z Was sie orientuje co w takiej sytuacji z ta ksiazeczka wojskowa? Bo on nawet nigdy nie byl na komisji wojskowej... Masakra sie robi...
Czarek przywiózł mi torbę, wypełniłam z położną tony papierów -przydadzą sie jak faktycznie zacznę rodzić ;-) po kilku godzinach ktg i badań lekarz powiedział , że na 1000% nic nie wycieka. A testy mogą wskazywać, że powolutku czop odchodzi lub jest jakaś infekcja. I on mi radzi odpuścić te testy dla własnego spokoju. Około 1 chciał mnie przenieść na patologie by rano mnie wypuścić. A że na patologii nie było miejsc miałam zostać na porodówce do rana. Koleżanka położna powiedziała, że spokojnie mogę wyjść na własne żądanie. To wyszłam. Podsumowując. Lekarz i położna super, sprzęty na porodówce nowiutkie. Torba była zapakowana idealnie ;-) Testów faktycznie robić nie będę. Nie przegapię wycieku na bank. Tym bardziej, że na razie objawów porodu 000000000000000000000000000000 :-)