reklama

Lipiec 2011

Sestina, no wiesz, nie spodziewałam się tego po Tobie - miałyśmy rodzić razem 7-go..... :)

Cześć Wykałaczka!

Corin, dobrze, że jesteś już w domu i leż kobieto!!!!!

reklama
Dziewczyny, Wy u tego fryzjera, to tylko cięcia uskuteczniacie, czy też farbujecie włosy?

Wykałaczka, witaj!

Mailuj, to się stresu najadłaś! Ja też mam jakieś schizy ostatnio z tymi wodami, nie wiem dlaczego...

Corin, gdyby Ciebie przywiązać do wyrka, to i tak byś sposób znalazła, żeby z niego wyjść;) Jesteś niemożliwa!

Sestinko, i tym sposobem dzień mniej Ci został;)

Danuska, dziewczyny mogą się przygotować, ale my za to będziemy miały słodką niespodziankę;)

Ostatnia edycja:
dziewczyny mam ese-mesa od Magii i nie wiem czy tutaj czy na wątek ze szpitala wsadzić..
no ale daje tutaj:
"Wracam ze szpitala. Usg ok. przepływy dobre, Staś waży 3800g. Chcieli położyć mnie na patologię, ale mój gin mnie wybronił. Planowo idę w sobotę na wywołanie."

tak się cieszę, że ten konflikt nic złego nie zrobił.. dobrze, że nasza Magia nie musi tez leżeć na patologii, bo tam można się psychicznie podłamać

sestinko, no to kolejny maluszek na początek miesiąca się szykuje, super gratuluje terminu

Ostatnia edycja:
reklama
Sestinko, nie denerwuj się, boleć nie będzie, cięcie pięknie się zagoi, Natulkę szybciej przytulisz, nic tylko się cieszyć;)

Oooo to Staś jest super duży;) Magia, to w sobotę powiększysz grono rozpakowanych:) Trzymam kciuki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry