reklama

Lipiec 2011

Magia Ja po akcjach z testami przestałam myśleć o porodzie. Teraz muszę dokończyć przeprowadzkę, jutro idę na wesele.I tak na 95% będę miała cesarkę :-( . Decyzja o dacie zapadnie 1 lipca. Dzisiaj rozkładamy meble i sprzątamy trochę, więc zapowiada się pracowity dzień ....

reklama
maqnio zapraszam moje zawsze wychodzą ale fakt pierwszy raz piekę tu a nie nawidzę tego piekarnika wiec też może będą z zakalcem. A ty jakies skurczyki odczuwasz?
mailuj no wiesz jedna juz wytanczyła sobie poród możesz być druga.................

Wisienko przed przeprowadzką nie urodzę ;-) Tym bardziej,że wszystko zamknięte na głucho.

AAa przypomniało mi się. jeżeli dziecko jest ułozone pośladkowo to mama musi wyrazić zgodę na poród Sn

Witam sie i ja, bardzo wczesnie jak na mnie:)

Odczulam pierwsze ciazaowe skurcze!(chyba:-p) I bardzo mnie to cieszy:-) Pewnie przez to, ze moj mąż mnie do szału doprowadzil, no ale co zrobic.

A ja na dzisiaj planow brak jak narazie... Nawet ubierac sie poki co nie mam po co, mąż już w pracy a pies pojechał z moją mamą na wakacje, heh.

Hej brzuchy!Mnie noc minęła spokojnie,jakieś ciche skurczybyki męczą.Powoli oswajam się z myślą o cc.Moja mama wczoraj np.powiedziała mi,że po 3 ciężkich sn jak chodziła ze mną w ciąży to modliła się o cesarkę no i wymodliła:)Ciekawe tylko czy mój Natuś będzie czerwcówkiem czy lipcówkiem hehe.Maqnio do sierpnia już dawno się rozpakujesz,ja tam wiem,rzucę urok i urodzisz hehe:):-)

dzień dobry!

Konwalianka piękna data dzisiaj na rodzenie :) trzymam kciuki za szybkie i pomyślne rozwiązanie!

U nas wczoraj cały wieczór burze a ja co - siedziałam i się modliłam "żeby tylko nie teraz, żeby tylko nie teraz..." :-D a mały jak na złość walił mi główką i rączkami, myślałam że mi krocze rozwali i pomacha ręką tam na dole...

wszystkim brzuchatkom i rozpakowanym życzę udanego dnia!

reklama
Mailuj nie wiedziałam,że przy pośladkowym w PL jeszcze stosuje się sn,ja tam bym nie wyraziła zgody bo to ryzyko i męczarnia dla dziecka.U nas przy położeniu innym niż główkowe cesarka i koniec. NO ale w PL to zawsze jakieś cyrki muszą być")

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry