reklama

Lipiec 2011

Witam lipcoweczki!u mnie chlodno i nadal nie zanosi sie na porod, raczej nie ur w tym tyg jak mowil lekarz:-Dcala noc przespalam dopiero po 4 wstalam do lazienki,tylko cos mi strzela w srodku co jakis czas:confused2:co to moze byc?
Wisnienka mi sie wczoraj snilo ze mialam sobie robic budyn ale moj mnie uprzedzi,obudzilam sie wsciekla a na budyn wszystko stalo:-)
Mailuj gratulacje dla corki:tak:i zycze dobrej zabawy:-)
Konwalianka w koncu sie zajeli, ile mozna sie meczyc:wściekła/y:
Maqnio wiec zycze milego dnia:tak:
Psota mam nadzieje ze humor lepszy?
Marzenka witaj:-)
A ja dzisiaj przekrecam sie o 6 na drugi bok polprzytomna i nagle moj pyta czy czop jeszcze mam:-D

reklama
Corin spróbuję,może da radę , co do mojego cc to szczerze mówiąc jakoś tak czułam przez skórę i wyczułam hehe.No ale syn nie moze być gorszy od matki a co.Mnie właśnie mama powiedziała wczoraj,że ze mną była identyczna sytuacja,głowka w górze i podwyższone ciśnienie a jeszcze się bali,że pępowiną się okręciłam.Martwi mnie trochę to białko w moczu,ale ktg w porządku,ruchy czuję aż zanadto więc poczekam do tego przyszłego tygodnia o ile nic się nie zdarzy:):-)

wisienko ani jednego skurczyka, nic, zero, po prostu czuje sie jakbym wogole w ciazy nie była..gdyby mi mount everest z przodu o tym nie przypominał, wiec tak jak i Tobie tylko czekanie pozostaje:) a drożdzaczek na pewno wyjdzie pychotka:)
mimi rzucaj urok rzucaj, moze cos poskutkuje. A Natus pewnie będzie czerwcówkiem, i jak tam Twoje ciśnienei?
anulka tobie równiez miłego dzionka:)

Ciśnienie jak zwykle podwyższone i białko w moczu co wskazuje na gestozę dlatego tak szybki termin cc i natychmiastowe skierowanie.Kazał jedynie poczekać by zakończyć 37 tydzień i mogę jechać na ip.Chyba,że wcześniej źle się poczuję.

mimi jak Emilka była ułozona pośladkowo to od razu powiedzieli mi , ze tylko cc wchodzi w grę. Może to zalezy więc od szpitala w Pl. A tak szczerze mówiąc to mi sięopieka nad cięzarną mimo wielu wad bardziek podoba w Pl niz na przykład w Uk. Z opowieści koleżanek i w realu i na tym forum chciałąbym ciązyć w Pl a urodzić za granica:-DChociaz ostatnia z koleżanke z uk miała takie porodowe przeboje, ze myslę, ze cyrki zdarzają się wszędzie
Corin jak dzis samopoczucie
maqnio no i u mnie podobnie, nawet braxton mnie opuścił:-D

wisienka no widzisz jakie te nasze dzieciątka niezdecydowane, tak to sie pchały na swiat, a teraz kiedy juz czas...zmieniły zdanie. moja mama mówi, ze juz swój charakterek pokazuje i nikt jej nie bedzie dyktował kiedy ma sie urodzić, taka zosia samosia:)
mimi juz niewiele ci zostało kochana, a i mądry lekarza, ze tak szybko reaguje, w tej sytuacji faktycznie nie ma za czym czekac a po 37 tc Natus bedzie juz bezpieczny:)

Maqnio dokładnie,on tak kazał bo doskonale wie,że na ip mogą robić problemy przed końcem 37 tyg.Więc jeśli wytrzymamy to doczekam do wtorku i już.Jak coś tfu tfu to jadę na ip i już,postanowiłam sobie,nie panikować bo to tylko pogarsza sytuację.W weekend i tak cc mi nie zrobią:):-)

reklama
Mimi no to dobrze ze macie to na uwadze z lekarzem bo ja bym tez panikowała , mam tak samo wysokie cisnienie i obrzeki okropnie spuchnieta jestem ale na szczescie białka nie mam w moczu , biore DOPEGYT na zbicie cisnienia 4 razy dziennie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry