reklama

Lipiec 2011

mimi mysl kochana myśl, juz zdecydowanie czas na nia!!!
sis gadam do niej gadam, juz nawet strasze i prosze ze takie fajne ciocie na nia czekaja, ze przeciez ma tam juz strasznie ciasno a złośnica pewnie uszka zatyka i nic do tej łepetynki nie dociera:)
kociatka tobie również miłego weekendu, a co do klinik i lekarzy to faktycznie co kraj to obyczaj, ja stwierdzam, ze i tak w PL nie jest źle, bo jak sie włąsnie czyta o opiece za granica to czasem az ciarki przechodza.

Ostatnia edycja:
reklama
sis hahahah super to zabrzmiało, moze faktycznie czeka na swoja kolejkę tak jak być powinno. zobacz co za wychowane dziecię, nie chce przed szereg wychodzić. albo mysli sobie " nie wyjde teraz, bo czekam za Lileczką"

i tak z innej beczki: zorah, basieniak, elzbietka jak bedziecie miały chwilke wrzucac szybcituko zdjecia Skarbeńkow, bo my tu chcemy ogladac i podziwiac:-)

Ostatnia edycja:
MOnia powiedz jej,że jak nie wyjdzie do końca tyg to na na nią nawrzeszczę!hehe,śmiałyśmy się z Wydrusią,że nasze maluchy się umówiły na cc w tym samym czasie więc może Rózia z nimi w zmowie??:-D;-)

Sis Lileczka pewnie też przy SN by czekała menda mała :-) bystre te Nasze Kobitki :-) dokładnie chcemy oglądać słodziaczki :-)
Mimi całkiem możliwe bo widzisz jak Lilka z Natusiem współpracują :-D

Ostatnia edycja:
Witam ponownie ja doprawilam spanko:) obudzil mnie moj bo dzwonil ze moze za 2-3 godz bedzie juz:)

Maqnio no cos ty 1sze ci sie pomylily?? bo chyba tak masz termin :) musisz sie wypakowac bo kolejka stanie i cio...

Ja wam powiem czemu tak nasze dzieciaczki sa niezdecydowane hehe bo wszystko pieknie bylo lista a teraz wyszly przed szereg pare dzieciaczkow i poprostu nasze sie pokrecily:)

Jej jadlam niedawno a juz staszny glod czuje:/ ide opedzlowac lodowke tylko co zjesc jak nie moge na nic patrzec jezyk deba staje:/ najlepsze mleko z platkami ale coz jak zaraz glodny czlowiek...

sis, mimi kurcze moze to i racja, ze sie cała trójca zmówiła? :-) mimi juz powiedziałam, ze ciocia Monia bedzie krzyczeć..zero reakcji:-):-)
anulka tak, na 1-szego:) no własnie koniecznie musze, bo całą kolejke wstrzymam i inne oczekujące mnie zakraczą jeszcze:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry