reklama

Lipiec 2011

Kochana ja bede mykac trzeba wypoczac bo jutro pracowite swieto mnie czeka:) juz mi zapowiedzial ze z łóżeczka nie wychodzimy hehe

Ty wolaj swojego i lulu rowniez :* papatki :*

reklama
Spoksik Anulka :-) odpoczywaj bo jutro grzanko Ci się szykuje:-D tylko nie szalej bo zaś mały będzie miał liczne ślady :-D i będzie opowiadał w szkole"Ja jak byłem u mamy w brzuszku to czesto odwiedzał mnie taki Pan,wchodził i wychodził,wchodził i wychodził a jak powiedziałem mu dzień dobry to mnie opluł" hi hi hi :-D buziaki papa tylko jak zaczniesz rodzic daj znać :-)

witam
po wizycie wszystko ok
w Poniedziałek idę już na oddział we wtorek 28.06 rano cięcie . Trzymajcie proszę kciuki .
Ja was podczytuję ale ciezko mi pisać. Po wczorajszej wizycie postanowilismy pojechac na weekend na wies a średnio tu z netem
caluję ,trzymam kciuki...

Madziu kciuki mocniutko zaciśnięte :-) ja 29.06 na oddział a 1.07 cięcie też proszę trzymaj kciukaski:* miłego odpoczynku :*
Uciekam dalej do wyrka:-) musiałam na fenka wstać :-D

Ostatnia edycja:
Madzia @ zacisniete
Wydrusia to widac, ze bedziesz pierwsza w lipcu, bo Konwalianka to jeszcze na czerwiec sie zalapie
No ciekawe czy teraz tepo wzrosnie, gdy niektore przyblizaja sie do terminu i zacznie sie masowe sn. Ja nadal ciagle spie , od dwoch nocy we wlasnym lozku hurra, bo do tej pory lazilam szukajac miejsca gdzie sie wyjaje. Przepowiadajace sa coraz czestsze, a do tego robi mi sie niedobrze jak sie zaczynaja, no nic w srode kolejna wizyta to zobaczymy czy cos idzie do przodu, czasu mam jeszcze wiele, choc wolalabym urodzic w 38 tygodniu, no zobaczymy co woli maluch.

Witam swiatecznie wszystkie kobitki:)

Ja od godz nie spie choc ciezko znowu bylo zasnac moze udalo mi sie po 2giej :/ no ale co zrobic...
Wydruss widze ze i ty juz na neciku szalejesz:)
Moj moze bedzie dopiero na popoludnie :/ o 4 rano dopiero granice przekroczyli masaaaaakra juz siedze jak na jajku:)

Życze udanego swiateczno-slonecznoego dnia;*

Madziu &&&& juz zacisniete ;)

Ide jeszcze polezec chyba bo coz robic...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Trzymam mocno kciuki za Konwaliankę. Tak ją wymęczyli przez całą noc, że to horror. Dawali jej no-spę w kroplówce, czopki przeciwskurczowe. Paranoja.
My w dwupaku po nocy. Czop odszedł. Bóle krzyżowe i jak na @ były całą noc, ale nieregularne, więc nie jechałam na IP. Dziś zamierzam jeszcze pójść z moim synkiem do kawiarni na ciastko:-) W sobotę i tak dostanę oxy, więc mam dwa dni dla siebie. I może powiększyło mi się rozwarcie skoro przed masażem szyjki było już 4 cm. Liczę, że będzie szybko.
mailuj a jak u Ciebie Kochana??? Gratuluję skończenia 38 tygodnia:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry