reklama

Lipiec 2011

Alexandra, ja tego nie ograniam, im dalej tym lepiej mi się śpi;) Tylko co będzie jak się rozleniwię, a mój synuś po nocach spać nie będzie chciał? ;)

Anula, ja tam bym chciała takiego małego łobuza:)

Corin, dobrze, że u Ciebie się wszystko poprawiło:)

Ania, kupiłam sobie wczoraj ten tort od Sowy w Chacie Polskiej w Smochowicach, ale to nie jest taki jak w Wawie mają, tam zupełnie inaczej wygląda i smakuje, mmm:) Za to Sowa ma rewelacyjny torcik z adwokatem, nazywa się Sieć Pająka, polecam;)

Malamii, miłego! :)

Wisieńko, hehe:) No to rewelacyjnie kochana!

MADZIA, ja mam paznokcie mocne jak nigdy.

reklama
mimi ja nie miałam długich i tak mi się dziwnie połamały aż bardziej niż na krótko :-Dbolą :(
no nic a ja już spakowana i mam stres przed jutrzejszym szpitalem :eek:nie wiem czego sie spodziewac ...

Dziewczyny prosze, nie mowcie o tortach. Ja mam dzis taka chec na slodkie ze to historia. Chyba skonczy sie tym ze cos upieke, bo mnie poskreca inaczej....
ja też ale zadowolę się chyba czekoladą :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
skoro o czekoladzie mowa to przywiozlam ostatnio jedna z polski. NIESAMOWITA!!!! tak jak ja nie przepadam za czekolada to chyba nikt na swiecie tak nie ma... a te opierdzielilam raz raz. Kazda kostka ma mase kremowa, a w srodku dziurkę, z tofi i orzeszkiem.... mniam mniam mowie was, pychota!!!!

a ja wczoraj zrobilam cala miche truskawek zalanych galaretka malinowa i zjadlam do wieczora z bita smietaną... jeju ale pyszności!!

a ja wczoraj zrobilam cala miche truskawek zalanych galaretka malinowa i zjadlam do wieczora z bita smietaną... jeju ale pyszności!!
o rannnyyyyyyyyy :-Dza co

mimi idę już jutro a cięcie zaplanowane na wtorek . mój lekarz na urlopie i mam nadzieję że nic sie nie zmieni . ( mam skierowanie + wpis w karcie ) .na wizycie zapewniał że ordynator wie i nikt mnie nie wygoni :eek:bo ma inną wizję porodów po pierwszej cesarce.

Ostatnia edycja:
Wisnienka teraz bedziemy sie przescigac w przenoszeniu:-D
Psota moj moze byc lozbuzem aby skoro swit nie wstawal:-Dja mam +17:szok:
Madzia bedzie dobrze i juz we wt przytlulisz synka:tak:
Corin co do slodkiego ja na poczatku nie moglam az ato teraz mam ciagle ochote, tez nic nie mam zzjadlam wczoraj i w pt czekolade a dzis na sucho platki czkekoladowe bo mleka nie lubie...
Wlasnie skonczylam obiada schabowe, mlode ziemniaki i mizeria zawsze moj mi pomagal ale dzis formula i uznal ze na obiad beda kanapki, sama zaczelam robic a wtedy ciagle pytal czy dlugo bo glodny...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry