reklama

Lipiec 2011

reklama
Wisienko, chetnie, dzieki, tylko upiecze mi sie babka z truskawami - wezme ze soba ;-) ja mam juz 20 na plusie, samo z siebie sie nie wzielo :-/ ale za 3 tyg szlaban ;-) ja i bez ciazy jestem tzw "slodka dziurka" a w ciazy to juz wogole ;-) dzis wstalam z pypciem na paczka, maz specjalne do sepu pojechal, ale nie bylo :-( no i czekolada to nie to, wiec nawet sie nie zabieram ;-) zrobilam koktail truskawkowo-jagodowy, alevto tez nie to

Wisienka tydz temu robilam, teraz mi sie nie chcialo:-Dzazdroszcze wagi, ja w tamtym mies jeszcze nie mialam rozstepow tylko 3 malutkie a teraz tak mi waga skoczyla ze mam po obu stronach brzucha, robia sie nad pepkiem i na udach mam, kremy niby pomagaly do 8 mies a teraz nic:szok:teraz szulkam czegos dobrego zeby staly sie mniej widoczne bo sa grube i sine:-(
Corin ja ostatnio przez 2 dni wiedzialam ze chce cos slodkiego a nie moglam wymyslec co chce:-Dpatrzylam w sklpepie na slodkie tak jakbym nigdy tego nie widziala:-Di nie wymylilam po 2 dniach wpadlam na to ze jednak czekolada z nadzieniem krowkowym i paczek z wisniami:-D

Ostatnia edycja:
Psota ja tortow/plackow zazwyczaj nie kupuje raczej tylko sama pieke, jak sama zrobie to jakos tak mi bardziej smakuja;-) chociaz niestety nie wygladaja jak te kupne, ale trudno i tak cale znikaja zawsze:-p A te od Sowy znam, bo pracowalam "obok nich":-D w sensie obok tortow:p A ze zawsze slodycze uwielbialam to czasem jakies resztki podjadlam:-p teraz jestem +14 i ciezko mi sie z tym pogodzic, ale przy samym porodze pewnie z 6-7kg zjedzie a reszta mam nadzieje niewiele pozniej:)

Corin ja byłam pewna, ze przytyję w ciązy z 20 conajmniej ale te problemy z żołądkiem nie dopuściły do tego
Anulko nie zazdrość bo to znaczy, ze zazdrościsz mi mdłości, wymiotów i zgagi przez które nie mogłam jeść
Oglądamy z Polem komedię... Haha jaka śmieszna...No dla niego jest smieszna

Anula ja uzywam kremu pharmaceris redukujacy rozstepy i albo pomaga albo ja tak bardzo chce zeby zadzialal ze sobie wmawiam ze rozstepy bledna i sie zmniejszaja:-D w kazdym razie efekty widze tylko nie wiem czy to prawda czy moja wyobraznia:-D

Wisienka tego nie zazdroszcze:tak:ale czasami smutno sie robi gdy spotakam kogos znajmoego i nagle slysze "o jaka duza jestes", tak samo na egzaminie pani dr powiedziala mi " Pani Aniu przytylo sie sporo ale raczej jest to do zrzucenia"...
Ania stosowalam wlasnie ten dzialal do czasu tak jak pisalam w 8 mies mialam 3 male a przez ten mies narobilo sie tyle ze szok brzuch mam fioletowy po bokach a skora prawie mi peka taka juz napieta...

Anula ja tez stosowalam tej firmy przeciwko rozstepom i powychodzily... Z tego ktory redukuje rozstepy jestem bardziej zadowolona niz z tego ktory mial sprawic ze w ogole ich nie bedzie...
Mi wszyscy mowia ze dobrze wygladam, ale jak patrze w lustro to widze cos innego. Moze dlatego ze jeszcze nigdy taka duza nie bylam.

reklama
Ania mi kolezanka powiedziala o kremie na rozstepy i blizny firmy ava podobno jest swietny, moze tego wyprobuje...ja ogolnie chyba w miare wygladam da sie przezyc ale nie ukrywam te 17 kg zrobily swoje...juz na poaczatku mama mi jeczala zebym uwazala na wage ale co poradze przeciez nie siedze ciagle i nie jem a glodzic sie tez nie bede...moze to tez przez to ze od marca lezalam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry