• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
Hej kobitki!Ja też nie spię,mały zaczął marudzić ok 5,dostał jeść pierś i butlę,potem znów marudzenie,znów pierś po pół godzinie ,lulaie,noszenie aż w końcu zasnął.Brzuszek go boli bidaka:( Ja pół żywa,w nocy pobudka co 2-3 h ech ale cóż nikt nie mówił,że bycie mamą jest łatwe:)chociaż dla tego skarba człowiek poświęci się bez żalu.Jest taki słodki i kochany:)
Emka jak skurcze,dobudziłaś danniego?

Emka, NiL trzymam kciuki :-) A właśnie się zastanawiałam czy któraś przypadkiem się nie rozpakowała/rozpakowywuje.

Witam,
obudził mnie mega głód, więc szybko musiałam wstać. A wczoraj w nocy spód prawej dłoni mnie swędział i mówię mojemu, że będziemy witać jego syna, a on na to mnie przytulił i mówi że naszego. No zobaczymy czy ręka będzie prorokiem.

Emka, Nil spokojnego rozwiązania
Aneta a co to za przesąd nie znam tego
Corin zawsze mnie zadziwia Twoj suwaczek z tygodniami, masz chyba jakis błąd. Ja dziś zaczynam 39 tydzień tzn mam 14 dni do porodu, ty masz 17 dni a na suwaczku tydzien i 6 dni toz to 13, gdzie Ci uciekly te 4? Chyba ,ze masz ustawione na 22 tak jak jestes umowiona na godzine zero.
Mnie tez glowa boli, do tego mam ciagle w spoczynku puls powyzej 100 i uderzenia goraca, nie wiem czy to hormony zaczynaja mi wariowac, uczucie jak na menopauze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry