• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

No i za chwile bedzie Nicoletka :-)
Nil jak u ciebie?

Kwoka mam ustawiony suwaczek na 22go, ten w srodku pokazuje faktyczne zaawansowanie mojej ciazy ;-)
Jesli dzis masz 39 tygodni, tzn, ze skonczylas 39 tydzien i jutro bedziesz miala 39 tyg i 1 dzien, a to znaczy ze do terminu zostalo ci 7 dni, bo jutro zaczniesz 40 tydzien.
Ja mam termin wg OM na 26 lipca a to znaczy ze zostalo mi do niego 17 dni - wszystko sie zgadza :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kobitki

Wpadlam pogratulowac Balkan i podliczyc przychowek :))

Mamy juz 24 dzieciatka lipcowe, 11 dziewczynek i 13 chlopcow, 8 sn i 16 cesarek

Mam dola od kilku dni, wiec nie bede marudzic. Wczoraj w rodzinie byla panika po tym KTG, dzis jedziemy na kolejne... Wizja oxy mnie nie cieszy, ale przynjamniej wiem, ze to sie kiedys skonczy. Czuje sie juz bardzo zle, koszmarnie puchne, jest mi slabo i jestem okropnie blada pod wierczor.
Dzieki Corin za slowa otuchy :*

Kciuki za Emke i Nil!

Ja również trzymam kciuki za dziewczyny!! Niech się dzieje w dobrym kierunku!!

Tak w ogóle to dzień dobry :)
Ja już po śniadanku, idę zaraz ogarniać mieszkanko, bo potem jedziemy do sklepu odbierać wózek, fotelik i resztę gadżetów :)
Potem kino i tak zleci cały dzień :)
Ostatnio w nocy budzę się ze zdrętwiałą dłonią, a palce rąk mam opuchnięte w zasadzie 24 h/dobę. Nie wiem czy to normalne..?

Miłego dnia!!

Ostatnio w nocy budzę się ze zdrętwiałą dłonią, a palce rąk mam opuchnięte w zasadzie 24 h/dobę. Nie wiem czy to normalne..?

Ja swego czasu też tak miałam. Przez zdrętwiałą rękę spać nie mogłam, taki to był ból. I to co noc, nic nie pomagało. A stopy też miałam opuchnięte, łydki. Ogólnie cała byłam opuchnięta. Teraz też jestem lekko opuchnięta. Lekarz kazał zaprzestać stosowania soli, bo to zatrzymuje wodę w ograniźmie. No i trzeba pić dużo wody, żeby nerki się oczyszczały.

Ja też idę poogarniać dom, bo potem jedziemy do rodziców. Może na weekend? Tak więc miłego dla każdej :-)

witajcie..
emka. nil.. powodzenia
czemu emka ma miec cc?
corin a jak u ciebie?

my ciężka nocka, ale rano mały zrobił mega dużą kupkę i jest szczęśliwy..zapodałam mu wczoraj kropelki bobotic, zobaczymy czy zadziałają...

miłego dnia kochane

Weszłam tak na szybko zobaczyć smsy i co widzę :szok: Emcia, trzymam kciuki !!!

Konwalijka, u EMki, mała była ułożona pośladkowo i chyba dlatego CC.

Ostatnia edycja:
Hej kochane... ja dalej nic... jezuuuuu oddajcie mi te swoje skurcze!! ja też chcę:)

To trzymamy kciukacy za kolejne maluszki:)

Ja to normalnie już straciłam nadzieję, że urodzę...czuję się jakbym wcale nie miała urodzić...

też mi ręce drętwieją w nocy i bolą...

Dzisiaj małz ma jechać do łeby (130km) po Michasię, zastanawaim się czy nie jechać z nim.... to ponad 2 godzinki w jedną stronę... jak myślicie, mam jechac??

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry