• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
danuska, no ja mogłam iść juz wczoraj do szpitala, bo po 7 dniach biora, ale w weekend i tak by mnie przetrzymali, więc wolałam w domku siedzieć:)

uciekam już, do zobaczyska:)

Hej !po pierwsze to kciuki dla emki,dodi juz niedlugo utulisz i ty swoja malenka chociaz naprawde cie rozumiem ze juz masz dosc tego czekania ,i ta mysl o wywolywaniu ,bendzie dobrze :)jeszcze was niedoczytalam ,ja po szpitalnej wizycie ,ktg wporzadku ale mam teraz codziennie sie zglaszac na to badanie ,a w domu zapisywac ruchy ech jak ja tego nielubie ale coz ,dostalam globulki jeszcze na ta moja infekcje bo cos niemoge doleczyc jej ,szyjka miekka ,rozwarcie na 1 cm ,czyli pomalu cos sie dzieje ,huurra!!pozdrawiam wszystkie lipcoweczki:)

Emka, Nil - trzymam &&&&...
To sie bidulka (Emka) nameczyła z tymi skurczami.... Ale i tak zazdroszcze ;)

Ja sie obudziłam dzisiaj o 4.30 - skurcze co 10 - 15 minut, do wytrzymania ale troche bolalo. Wykapalam sie, wypilam herbate i po ok 2 godz przeszlo! :wściekła/y:A juz bylam dobrej mysli bo wczoraj 3,5h chodzilam + 3 razy w ta i z powrotem z 3 pietra (z psem) + odchodzacy od dwóch dni po trochu czop.
I nadal nic! Zalamka... :dry:

Balkan - gratuluje synusia :) Wczoraj szukalam na watku smsowym i dzis dopiero tu doczytalam :)
Dodi - ciesze sie ze masz lepszy humorek. Tak czy siak w pon jak pójdziesz do szpitala, to pewnie i tak juz urodzisz, dobrze mysle? beda juz wywolywac?

Dodi jak masz klime to jedź, co bęzie w domu sama siedzieć. Pobądź z małżem.
To się Emeczka uwinęła super :-)
Ja idę kupować meble do kuchni, później mam ktg

reklama
Mailuj - udanych łowów ;) To chyba fajna sprawa takie wybieranie mebelków.. Powodzenia!

Kurcze, rozczarowałam sie tymi skurczami moimi - ze przeszly.. Myslalam, ze moze juz dzis przytule maja Nadinke :-( Chociaz z drugiej str i tak ta cala ciaza tak szybko mi minela.. Pamietam jak dopiero co w styczniu Was odnalazlam i zalilam sie ze juz od 2 miesiecy non stop haftuje :-p A tu najpóźniej w piatek bede miala moja kochana kruszynke przy sobie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry