reklama

Lipiec 2011

halo!!

emka racja racja, moj dzieć tez ma zegarek w ciałku, codziennie o tej samej porze spac przestaje:)
magia niunia wąłsnie dosc rzadko ulewa i wymiotuje tlyko wtedy kiedy sie spłacze, wiec tak sobie mysle ze to chyba nie refluks, poza tym nie placze przy wymiotach czy ulewaniu:)
mondy super wiesci, oby takich wiecej!!!

buziam was wszystkie!!

reklama
Hej mamuski, u nas wszystko super... mnie też się trafił egzemplarz jak aniołek...jest taka grzeczna że szok... prawie w ogóle nie płacze..do znajomych też lubi chodzić, wczoraj bylismy do wieczorka i mała prawie cały czas przelezala w gondolce, no z przerwą na jedzonko i kupkę..nawet nie zapłakała:) normalnie jakby dziecka nie było..mało spała w dzień wiec w nocy jak ja połozyłam o 22 to spała do 6.40, co rzadko sie zdarza, bo zawsze koło 2.30 jest jedzonko:) potem zasnęła koło 7 rano i spała do 10 rano! normalnie zgnilizna mała po mamusi heheh

konwalianko, ja na razie też zadowolona jestem z tego wózeczka, oby sie tylko nie psuł heh

balkan, to musimy "spiknąc" nasze maluszki, bo to podobne egzemplarze...

uciekam bo jeszcze łozka nie sprzątnełam nawet:) pa

Ostatnia edycja:
U nas również wszystko super, dziecko aniołek :D nawet te pobudki w nocy mnie bardzo nie męczą. Heh w zasadzie tylko podaję cycka i śpimy dalej.

Ostatnio Wam pisałam, że zamówiłam chustę, ale niestety Młodej się nie spodobało. Próbowałam kilka razy i zawsze kończyło się histerią zanim jeszcze wszystko dobrze zamotałam. Szkoda, a miało być tak miło i fajnie. No nic dam jej jeszcze trochę czasu, będę próbować może się przekona.

Jedyne z cym nie moge sobie poradzić to kupy po pachy :P Czasami muszę ją w nocy 2 razy całą przebierać. Już próbowałam różnych pieluch i zawsze to samo. I codziennie idzie pranie młodej, potem prasowanko i tak w kółko.

Buziaki kochane dla Was i naszych małych Szkrabów,

A u nas różnie, parę dni jest super a potem parę dni marudów. Weekend był bardzo fajny. Wyruszyliśmy do Warszawy na urodziny siostrzeńców. Maja grzeczniutka, przespała drogę w obie strony, nie przeszkadzał jej naewt hałas jaki panował u siostry. Tylko dla mnie weekend pechowo się skończył. Chyba się przytrułam bo wczoraj miałam straszna biegunkę. Nie wiem może za dużo rzeczy spróbowałam. dziś oczywiście dietka. Mam nadzieje że nie zabraknie mi mleczka z tak dużej utraty wody. Na razie wystarcza. Powoli się nawadniam.
Maja właśnie się obudziła więc lecę. Pa

A ja patrze na ewe i zaczynam sie niepokoic.
Wczoraj zjadlam solidna kisc winogron. Dzis od rana ewa byla mocno marudna, spinala sie, prezyla i plakala. Jak nic bolal ja brzuszek (byl twardy)
Otwarlam lefax (na kolki) i dalam jej niecala pompke ( w ulotce pisze zeby dac 1-2 pompki), zaraz po leku dalam jej piers i przy piersi zasnela. Odbila juz na spiocha i spala do 13.40. Przebudzila sie, krzyknelawzielam ja na przewijak i zasnela mi na ńim. Przewinelam ja na spiocha i odlozylam do lozeczka. Podrzemala, probowala sie obudzic ale powieki miala max ciezkie. W koncu sie przebudzila i zaczela plakac. Wzielam ja na rece, uspokoilam, nakarmilam i znow zasnela. Spi nadal. Nie wiem juz czy to po tym leku czy przez pogode (szaro, buro i leje od rana) czy odsypiancaly poprzednintydzien gdzie w dzien drzemala po 15 min. Co by to nie bylo to sie martwie, spi snem kamiennym.

Corin nie wyglada to na nic złego, może mała niestrawność własnie przez to co zjadłas i ją tam brzusio zarzyna.Albo ta pogoda;) Moja Natalka ma za to jakąś alergie pokarmowa na policzkach( tak mi sie wydaje) sa lekko zaczerwienione i szorstkie od ok tygodnia. Odstawiłam nabiał i orzechy- wczesniej wcinałam i nic nie było- zobaczymy...

Sestina, ewa tak zareagowala na kawe. Pomoglo przemywanie buzi 2 x dziennie w wodzie z balneum a do tego smarowanie bepanthenem tez 2 x dziennie no i odstawoenie kawy.

Mloda w koncu sie dobudzila, bawila sie ponad godzinke i znow odplywa. Zaniepokoilam sie bo jeszcze ńigdy sie jej nie zdarzylo zeby nie umiala sie dobudzic.

magia wow widac ze Stasinek to niezły mądrala, moja to nawet jeszcze nie bardzo wie ze raaczki ma a o nózkach to nie wspomne:)
corin stawiałabym na pogode, widze po mojej Niuniu, która w dzien mega rzadko spi a jak juz to po 15 min. a dzis juz druga 2-godzinna drzemka.

reklama
Corin Mila miała takich kilka dni spania i spania a po za tym ćwiczenia działają na dziecko uspokajająco a ty ćwiczyłąś, do tego pogoda, może skok rozwojowy i kiepska noc.]
maqnio witaj kochana i jeszcze raz dziekuję w imieniu Mili. Móiwsz, ze Macka napastowałaś:-DA ten drań nie wziął stroju na w-f dziś i powiedział, ze jest chory i nie będzie ćwiczył. Zanim doszedł do domu juz drektorka do mnie dzwoniła:-DZabrałam mu internet za karę:tak:
Magia alez bystrzak z tego Twojego Stasia
Sestinka u nas na jakiekolwiek szorstkości policzkowe idealnie działa alantan masć. jestem fanem tego specyfiku, tani i skuteczny.
Pol poszedł czytać Mili i zaległa tam u nich cisza. Pewnie śpią:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry